Yensi nesil OLEDler gelecek Samsung, Asus ve LG den. Olursa 3-4 ay daha beklemenizi öneririm. Gayet güzel şeyler geliyor çünki, paranıza yazık olmasın.
En ucuz MSI Optix MAG274QRF-QD 27" 1 ms WQHD G-Sync Pivot Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Optix MAG274QRF-QD 27" 1 ms WQHD G-Sync Pivot Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 19.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Dell S2721DGFA 27" 1 ms QHD FreeSync Pivot Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell S2721DGFA 27" 1 ms QHD FreeSync Pivot Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 14.689,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Bütçenizi bilmemekle birlikte MSI versiyonu için bütçeniz varsa kaçırmamanızı tavsiye ederim. Dell ise kendim de kullanıyorum. Bu fiyat aralığında taleplerimizi karşılayan en iyi monitörlerden birisidir.
10 gb mı var sadece? Ooo. Azmış. Ama hani FPS manyağı değilsen, arada indi, strateji filan da oynuyorsan 27" 4K güzel olur. O boyut 2K için çok büyük. Bunu tartışabiliriz. Bazıları yok hocam gayet yeterli der ama eminimki yan yana görseler farkı anlarlar.
Yani oynayacağın ya da yapacağın şeye bağlı. Eğer iş yapıyorsan, görsel çalışmalar, 3D, render, dizayn filan zaten 4K olmalı kesinlikle 27" de.
Hatta, hatta.. bütçe varsa git LG C2 42" al.. hayatını yaşa bana da teşekkür edersin. Şu an 22k TL civarında.
Uzun ömürlü derken? 4K uçmak değil günümüzde. Önümüzdeki sene 4080 alim dese arkadaş, 2K da takılı kalacak. 4K yı isterse 2K oynar ama 2K yı isterse 4K oynayamaz.