Teşekkürler.3080 Ti.
Teşekkür ederim.15 ay daha fazla garanti süresi için performanstan kısmaya gerek olduğunu düşünmüyorum, 3080 Ti.
13 bin liraya almayı düşünüyorum hocam.Fiyatlar nedir?
Maalesef o kadar bütçemiz yok. Maksimum söylediğim bütçeye çıkabiliyoruz.Fiyat nedir? 4070 e yakinsa 4070 daha mantikli. Frame Gen büyük nimet.
Teşekkür ederim.3080 Ti, daha iyi bir performans alırsınız.
Çok teşekkürler. 750W Bronze 80+ PSU yeterli olduğunu düşünüyorum. High Power markası. Sıkıntı olacağını düşünüyor musunuz? Sadece kartın biraz daha sıfıra yakın olması açısından garanti süresini değerlendirmelerim arasına almıştım.RTX 3080'in 2 sene boyunca garantiye ihtiyaç duyacağını sanmıyorum. 3080 Ti al geç PSU yeterliyse.
Teşekkür ederim.İkinci elde en mantıklı kart 3090. 3080-3080 TI-3090 oyun performansları birbirlerine çok yakın kartlar, 3090 nı cazip kılan 24 GB belleği.
Evet sorun olmayacaktır. Teşekkürler.Eğer temiz bir kullanıcı isen garanti için performansını kısmana gerek yok, 3080Ti daha iyi diye düşünüyorum.
Sıfıra yakın olmasını değerlendirmelerim arasına almıştım.22 ay garantiyi ne yapacaksınız hala anlamış değilim 3080 Ti tabii ki de
Repolarıma gidip yeni repo oluştur diyebilirsiniz.Hocam sadece bir soru soracağım da Github da nasıl konu oluşturuyoruz?