3080 sistem alınır mı?

Bütçe
35bin

SirC

Hectopat
Daha fazla  
Üst düzey sistem bakıyorum. Coinlerin çakılmasıyla fiyatlar daha da geriler mi bilmiyorum. Normalde 3070 3070 Ti seviyesi bakıyordum fakat 3080'li bir sistem buldum.
3080 en ucuz 20bin liraya gördüm şu ana kadar. İşlemci zaten 8 9 bin lira öyle olunca fiyat bana uygun geldi. Sadece SSD eklemesi yapacağım sisteme ek bir şey düşünmüyorum.
Sizce alınır mı? Uygun bir ürün mü?

Fiyatına göre uygun görünüyor. Genelde bu fiyata RTX 3070 Ti kartlı sistemler satılıyor. Alınır...

Hocam ufak bi hesap yaptım
Ekran kartı fiyatlarını normal varsayarsam 750 dolar olarak aldığımda sistem komple yurdışından 1820 dolara geliyor.
Mevcut TR fiyatı 2275 dolar.(35bintl)
Ancak 3080ler 1000 dolara satılıyor yani sistemin şimdiki yurtdışı fiyatı 2070 dolar civarında, TR fiyatı ile %10 bir fark var o da uygulanan gümrük vs vergileri en az yüzde 18 zaten.
Sonuç olarak bana da epey ucuz geldi ancak kart fiyatları kısa zamanda varsayılan fiyatlara düşer mi o kafamı kurcalıyor

Dolar günden güne artıyor ve bu artış devam edecek. Teknolojik ürünlerin fiyatlarında bir düşüş pek mümkün görünmüyor bence.

Haklısınız. Kredi kartı limitini ayarlarken malesef stok bitmiş alamadim. Tekrar gelirse affetmeyeceğim bu ay volkan abi de sistem toplayacakmış ona da bakarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…