3080 Ti hangi marka/model alınmalı?

Baktığım modellerin hepsi 3 fanlı. FurMark dereceleri de 72-80 arasında.

Diğer arkadaşlardan farklı olarak 3080 ROG'u daha mantıklı buldum performansdan kayıp vererek ömrünün uzun olması daha iyi olur. Ben şahsen böyle yapardım.

Diğer arkadaşlardan farklı olarak 3080 ROG'u daha mantıklı buldum performansdan kayıp vererek ömrünün uzun olması daha iyi olur. Ben şahsen böyle yapardım.

Şu an bir tane TUF 3080 Ti (13000TL) buldum, 1 tane Suprim X 3080 10GB (12509TL) buldum, 1 tane ROG 3080 10GB (13000TL) buldum. Güvenlik etiketleri üzerinde, mining geçmişleri yok, FurMark dereceleri birbirine yakın. Hangisini tercih etmeliyim kararsız kaldım.

MSI hakkında yorum yapmayacağım sağda solda MSI kartların kalitesini konuşan hiç görmedim ASUS'un TUF serisi genel olarak başarısız ROG benim bildiğim en iyi kart ben ROG'u tercih ederdim.

TUF'un soğutması iyi. Zaten hepsinin FurMark testi varsa, çalıştığı sıcaklığı görebiliyor olman lazım, sıcaklık farkı 10 dereceden fazla değilse, 3080 Ti'dan vazgeçmezdim, özellikle de o 3080'lerin sadece 10 GB versiyonu olduğundan.

İyi... GTA 6 oyunu çıktığında 16 GB neden önemli göreceksiniz. Size iyi oyunlar.

580'in de 16 GB'li versiyonu var, o zaman GTA 6 için 580 16 GB kullanalım? 4060 Ti'ın 16 GB'ı dolmaya başladığı zaman, kartın saf gücü yeterli gelmeyecek zaten. 4070 Ti Super veya 7800XT gibi bir kart deseydiniz 16 GB'li hani mantıklı olabilirdi. Adam 3K monitör demiş 4060 Ti daha, 1440P'de bile zorlanan bir kart.

580 örneği verdin ya. Muhabbeti kapatalım lütfen. Tartışma bitmiştir.

İyi... GTA 6 oyunu çıktığında 16 GB neden önemli göreceksiniz. Size iyi oyunlar.
Grafikleri hightan ultraya çekmek için 4060 Ti mı alacak ki 4060 Ti'ın ultrada GTA 6 açacağıda muamma arkadaşında belirttiği gibi monitörü beslemez ekran kartı

Adamın evindemi yaşıyorsun GTA ister oynar ister oynamaz sanane.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…