oqualiptus
Megapat
Daha fazla  

İndirime girdiğinde Asus anakart'da 1800 TL civarına düşüyor. Ekstra WI-FI özelliği vs. var sizce daha iyi değil mi ?o anakart yerine msi b550 a-pro ürününü almanızı tavsiye ederim. daha ucuz
aradaki 1400tl ile işlemciye soğutucu alırsınız veya r7 5800x alırsınız. Eki Görüntüle 1383296Motherboard VRM Tier List v2 (currently AMD only)
Credit to: @LukeSavenije The following list is based on facts, ranked on power delivery and known problems. The list will include boards that support CPU overclocking available at retail from different brands. There are still differences in performance among boards of the same tier. As a result, ...linustechtips.com 
r9 5900x için kullanıyorum oldukça kaliteli bir mobo.
İnternete Wi-Fi ile bağlanmayacaksan pekte gerek yok sırf oyun için.İndirime girdiğinde Asus anakart'da 1800 TL civarına düşüyor. Ekstra WI-FI özelliği vs. var sizce daha iyi değil mi ?
Yani 1800tl'ye düşerse alın ekstra wi-fi özelliği bulunsun ama b550 a pro ve diğerini bu fiyat bandında alacaksanız sakın aradaki farkı odemeyin. A-pro'dan daha f/p bir anakart görmedim. R9 5900x rx 6900xt sisteme güvenip koydum yani o derece diyim.İndirime girdiğinde Asus anakart'da 1800 TL civarına düşüyor. Ekstra WI-FI özelliği vs. var sizce daha iyi değil mi ?
Tekrardan selamlar hocam, o anki ekonomik durumlardan ötürü MSI'ı alamadım fakat şöyle bir anakart buldum, okuduğum yorumlara göre güzel bi anakart diyorlar. Ne dersiniz? alınır derseniz alacağım. Bir de amazon germany den ürün aldığımızda garanti işleri nasıl oluyor bu konuda bilginiz var mı ?o anakart yerine msi b550 a-pro ürününü almanızı tavsiye ederim. daha ucuz
aradaki 1400tl ile işlemciye soğutucu alırsınız veya r7 5800x alırsınız. Eki Görüntüle 1383296Motherboard VRM Tier List v2 (currently AMD only)
Credit to: @LukeSavenije The following list is based on facts, ranked on power delivery and known problems. The list will include boards that support CPU overclocking available at retail from different brands. There are still differences in performance among boards of the same tier. As a result, ...linustechtips.com 
r9 5900x için kullanıyorum oldukça kaliteli bir mobo.
Be Quiet kasalarının tasarımları güzelmiş beğendim.
Diğer parçalar için İncehesap'tan Gaming Gecelerini takip edip uygun fiyatlı alacağım.
Teşekkürler yorumlarınız için.
Tekrardan selam hocam, o anki ekonomik durumlardan ötürü MSI'ı alamadım fakat şöyle bir anakart buldum, okuduğum yorumlara göre güzel bir anakart diyorlar. Ne dersiniz? Alınır derseniz alacağım. Bir de Amazon Germany'den ürün aldığımızda garanti işleri nasıl oluyor bu konuda bilginiz var mı?