Ventus'u ben de beğenmiyorum. Onun dışında ucuz olanı alabilirsiniz. Super'i bekleyip beklememek size kalmış ama ilk çıkışında eldeki 4070'ler bitene kadar yüksek fiyattan satarlar deniliyordu dün. Bence 4070 alınabilir bunu göze alarak. Aralarında oyunda %10 gibi performans farkı görmüştüm.
Biraz fazla ısınan modeller bunlar, her ne kadar genel sıcaklığa baktığınızda normal gibi gözüksede bellek sıcaklıkları, çeşitli başka parçaların sıcaklıkları, hotspot değerler baya yüksek çıkıyor.
3000 serisi sıfır alınmaz o fiyata asla alınmaz. 14K ikinci el 3080 Ti mi 24K sıfır 4070 mi sorusu bence daha doğru. Bunun cevabı da oynayacağınız oyunlara göre değişir monitörünüze göre değişir.
Ventus'un ne gibi sıkıntıları var ki? Bunlarında ikinci elleri bitik hocam hani ileride satıp güncelleme gibi düşüncem var, o yüzden ASUS, MSI dışında pek farklı marka almak istemiyorum.
Ventus MSI'ın giriş seviye modeli, Galax'ın MSI ve ASUS'tan geri kalır bir yanı yok, kaldı ki Galax hall of fame serisi ile kendini kanıtlamış köklü bir marka, ventusa o parayı vereceğime aynı fiyat bandında ki ex-gamer modelini alırım.
Ventus MSI'ın giriş seviye modeli, Galax'ın MSI ve ASUS'tan geri kalır bir yanı yok, kaldı ki Galax hall of fame serisi ile kendini kanıtlamış köklü bir marka, ventusa o parayı vereceğime aynı fiyat bandında ki ex-gamer modelini alırım.