hocam pek emin degilimde bir 1500-3000 arasi alirlar gibime geliyor tum portlar icinArkadaşlar merhaba oksitlen kaynaklı HDMI portu görüntü vermiyor. DP portları içinde kabloyla bayağı oynamam gerekiyor? Bu portları değiştirmek istesem bana ne kadar masraf çıkartır?
Okey hocam eyvallah.hocam pek emin degilimde bir 1500-3000 arasi alirlar gibime geliyor tum portlar icin
valla hocam simdi bende merak ettim ne kadar tutar diye haber edin beni yaptirirsanizOkey hocam eyvallah.
Valla bende 2 port için 1.5k’ya anlaştım şahsen piyasayı bilmediğim için pahalı mı yoksa normal mi bilmiyorum ondan dolayı bu postu açtım.valla hocam simdi bende merak ettim ne kadar tutar diye haber edin beni yaptirirsaniz![]()
1.5k iyi gibime geliyor ama guvenilir bir yer olduguna emin olun. yoksa daha kotu bile yapabilirler.Valla bende 2 port için 1.5k’ya anlaştım şahsen piyasayı bilmediğim için pahalı mı yoksa normal mi bilmiyorum ondan dolayı bu postu açtım.
Valla hocam iyi diyorlar bakalım1.5k iyi gibime geliyor ama guvenilir bir yer olduguna emin olun. yoksa daha kotu bile yapabilirler.
GPU-z'deki bilgileri ss alıp kaydet. Bir sıkıntı çıkarsa hesap sorabilirsin. Olmaz ama eğer parça falan değiştirirse belli olur uygulamada.Valla hocam iyi diyorlar bakalım
İ tanıdık yönlendiriyor hayırlısı valla işçiliği iyi dedi
2 soket değişimi + bakım ne kadara patlarGPU-z'deki bilgileri ss alıp kaydet. Bir sıkıntı çıkarsa hesap sorabilirsin. Olmaz ama eğer parça falan değiştirirse belli olur uygulamada.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.