3080 Ti - R5 7600 sistem nasıldır?

tunahanyilmaz07

Kilopat
Merhaba arkadaşlar,
Kasa - Cooler Master Masterbox TD500 850W 80+ Gold mesh ARGB USB 3.2 siyah mid Tower kasa.
Anakart - MSI Pro B840M-B 8000MHz OC DDR5 soket AM5 M.2 usbc hdmlatx anakart.
İşlemci - AMD Ryzen 5 7600 3.8 GHz 32MB önbellek 6 çekirdek AM55nm tray işlemci.
RAM - G.Skill 32 GB (2x16 GB) Trident Z5 RGB 6400MHz CL32 DDR51.4v siyah Dual kit RAM.
SSD - Kingston 1TB NV3 Gen4 NVMe M.2 SSD (6000 MB Okuma/4000MB yazma)
Ekran kartı - MSI RTX 3080 Ti Gaming X Trio 12g 384 bit GDDR6X 12 GB.

Almayı düşünüyorum. Bu sistemde herhangi bir darboğaz vs bir sorun yaşar mıyım? Ayrıca bu işlemci için ayrıca bir soğutucu almama gerek var mı sizce?

Darboğaz olmaz işlemciye kule tipi soğutucu alınabilir sistemin toplam fiyatı nedir?

2. el olarak mı toplayacaksınız bütçe nedir çünkü 3080 Ti ne kadar güçlü olsa da artık fosil ve trafo gibi bir şey aşırı fazla watt çekiyor

Toplamda 50-60 K olacak şekilde hesapladım ki ütopya da bu şekilde fiyat veriyor. BF6'da akıcı bir oyun deneyimi yaşamak istiyorum açıkçası. Ekran kartını ayrı alacağım için bu ürünleri biraz daha indirimle kovalamaya çalışacağım.
Eki Görüntüle 2550100

2. el olarak mı toplayacaksınız bütçe nedir çünkü 3080 Ti ne kadar güçlü olsa da artık fosil ve trafo gibi bir şey aşırı fazla watt çekiyor
Darboğaz olmaz işlemciye kule tipi soğutucu alınabilir sistemin toplam fiyatı nedir?
Toplamda 50-60 K olacak şekilde hesapladım ki ütopya da bu şekilde fiyat veriyor. BF6'da akıcı bir oyun deneyimi yaşamak istiyorum açıkçası. Ekran kartını ayrı alacağım için bu ürünleri biraz daha indirimle kovalamaya çalışacağım. Sizin başka bir öneriniz var mıdır acaba sistem konusunda? maksimum 60k çıkabilirim bütçede.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-08-05 223402.png
    135,3 KB · Görüntüleme: 18

Eskiden bende AMD kullanıyordum o yüzden F/P olarak nasıl olduğunu bilirim ama arkadaş NVIDIA tarafına baksa daha iyi olabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

60 Bin bandında en alınabilir sistem

Attığım hazır sistemde zaten bundan var arkadaş almamış daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…