3080Ti vs 6900XT

Makaleler
1
Merhaba. Sistem almayı düşünüyorum ve arada kaldım. 3080Ti ekran kartı alacaksam Sinerji'den 5950X 3080Ti kombosuyla alacağım. 6900XT tercih edersem de aynı şeyi yapacağım ancak AMD Driver olayı korkutmuyor değil. Nvidia driver kullanımı daha kullanışlı diye ona daha yakınım ama bilemiyorum. Hangisini tercih etmeliyim?

Merhaba. Sistem almayı düşünüyorum ve arada kaldım. 3080 Ti ekran kartı alacaksam Sinerji'den 5950X 3080 Ti kombosuyla alacağım. 6900XT tercih edersem de aynı şeyi yapacağım ancak AMD driver olayı korkutmuyor değil. NVIDIA driver kullanımı daha kullanışlı diye ona daha yakınım ama bilemiyorum. Hangisini tercih etmeliyim?

6900 daha güçlü ama siz bilirsiniz.

Hocam XT diyorsunuz de mi?
6900XT rakibi RTX 3090.
Evet. XT daha güçlü ama fark çok az. Güzel bir O.C. ile o seviyeye gelir zaten. Nvidia tarafında teknolojiler ve driver kolaylığı da göz büyülüyor. Ama 6900XT Toxic Extreme Edition alma şansım var ve en güçlü varyant diye biliyorum AMD tarafında. O da kafamı karıştırıyor.

Evet. XT daha güçlü ama fark çok az. Güzel bir O.C. ile o seviyeye gelir zaten. Nvidia tarafında teknolojiler ve driver kolaylığı da göz büyülüyor. Ama 6900XT Toxic Extreme Edition alma şansım var ve en güçlü varyant diye biliyorum AMD tarafında. O da kafamı karıştırıyor.
O kadar paran varsa onu al.
Ayrıca sürücü kolaylığı farkı kalmadı.
Amd o işi çözdü artık.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı