Y yigitkalay Femtopat Katılım 16 Kasım 2024 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #1 309 TL aldıgım Xbox Game Pass iade ettim, para iadesi 289 TL olarak geldi. Neden böyle oldu? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Aralık 2024
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.483 Makaleler 11 Çözümler 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #2 yigitkalay dedi: 309 TL aldıgım Xbox Game Pass iade ettim, para iadesi 289 TL olarak geldi. Neden böyle oldu? Genişletmek için tıkla... Ne zaman aldın ve herhangi bir şekilde kullandınmı? Artı 0 Eksi
yigitkalay dedi: 309 TL aldıgım Xbox Game Pass iade ettim, para iadesi 289 TL olarak geldi. Neden böyle oldu? Genişletmek için tıkla... Ne zaman aldın ve herhangi bir şekilde kullandınmı?
falxxx Centipat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 762 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #3 Eğer kullanıp iade ettiysen kesiyor kullandığın kadarını. Artı 0 Eksi
KS KS Y yigitkalay Femtopat Katılım 16 Kasım 2024 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #4 Yerayay dedi: Ne zaman aldın ve herhangi bir şekilde kullandın mı? Genişletmek için tıkla... Yok aldigim gün destek bölümüne yazdım bir sorun vardı çözemeder para iade işlemi başlattık dediler başlatmamışlar bende 2 gün sonra kendim iade işlemi başlattım hiçbir oyun oynamadım Artı 0 Eksi
Yerayay dedi: Ne zaman aldın ve herhangi bir şekilde kullandın mı? Genişletmek için tıkla... Yok aldigim gün destek bölümüne yazdım bir sorun vardı çözemeder para iade işlemi başlattık dediler başlatmamışlar bende 2 gün sonra kendim iade işlemi başlattım hiçbir oyun oynamadım