30k bütçe ile hazır kasa önerisi

eray_b

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar, selamünaleyküm. 30 bin TL bütçem var, PC işlerinden de pek anlamam o yüzden hazır, toplanmış, tak çalıştır yapabileceğim bir oyuncu bilgisayarı arıyorum, yardımcı olur musunuz? Eğer kesinlikle değer diyorsanız bütçeyi biraz daha zorlayabilirim. 200 Hz 0,5 ms 1920x1080 monitör aldım yeni, ona uygun önerirseniz çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aleykümselam hocam şu an hazır sistem fiyatları epey zamlanmış 34 bin liralık bir kasa buldum istersen siteden kendinde araştırabilirsin linkini koyuyorum kasanın bir bak istersen.

KASA

Aleykümselam hocam şu an hazır sistem fiyatları epey zamlanmış 34 bin liralık bir kasa buldum istersen siteden kendinde araştırabilirsin linkini koyuyorum kasanın bir bak istersen.

KASA
buna ek bir şey yapmam gerekmez değil mi psu falan önemli dediler de bana.

38 bine monsterin sitesinde bilgisayarı var. Veya başka yerlerde de bakabilirsiniz şuan bende sistem topluyorum ve 50 bine bile zar zor hallediyorum çünkü ram olayları piyasayı mahvetmis durumda. Şuan alınmazsa ilerde sahada articak fiyatları oda var ama 30 bine çok yüksek bir performans alamazsın hocam. Yinede bı araştır

Monster'ın kasaları minimum fiyatı 38 binden başlıyor 38 bin TL bütcesi olsa zaten İtopya da çok güzel sistemler var o fiyata.
Bende almayı düşünüyorum ama hepsi aynı veya hepsi birbirine benzer geliyo ama aralarında çok fark var 50 bin butcem var bende arıyorum şuan ama heryerde fiyatları farklı trendyoldan PC hocasının 57 binlik bilgisayarını dusunuyorum.

Her cuma geçerli mi hocam bu indirim olayı?
Evet her cuma yapılıyor.

Bütçeniz tam olarak ne kadar ona göre yardımcı olalım ?

Evet her cuma yapılıyor.

Bütçeniz tam olarak ne kadar ona göre yardımcı olalım ?
Hocam benim yaşım küçük ve ailem alıyor bilgisayarı ve bana sen düşünme iyi biseyse hallolur diyolar. Bende onlara çok yüklenmeden iyi fiyata düzgün bir bilgisayar almak istiyorum ama 70 bin falan kadarda olmasın ve taksit olması gerekiyor. Bende ona göre bakıyorum şuan ve trendyoldan dediğim bilgisayara baktım ve öneriliyor peşin fiyatına taksidide var. Onu düşündüm önerilerinize açığım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…