30k civarı sistemlerin çoğunda aynı işlemci var

Xantares55

Picopat
Daha fazla  
AMD-Ryzen 5 5600 veya AMD-Ryzen 5 5500.
Baktığım çoğu PC de bunlar bulunuyor, sizce alınır mı?

30k bir sistemde Ryzen 7 serisi beklememek gerek. Bunun ekran kartı PSU RAM SSD kasası vs var yani 30k bir sisteme Ryzen 5 serisi yeterli hatta fazla bile.

Ben şu zamana kadar hiç Ryzen kullanmadım o yüzden şüphe ile yaklaşıyorum

AM4 bu, AM5 geldi, eski teknolojiyi elden cikartmaya calisiyorlar, o yuzden ellerinde kalanlarla uygun sistem yapip satiyorlar. AM4 demek eski nesil anakart eski nesil RAM demek, uygun sistem yapip hem elinden urunu cikartiyor, hem depoda yer aciyor.

AM4 bu, AM5 geldi, eski teknolojiyi elden cikartmaya calisiyorlar, o yuzden ellerinde kalanlarla uygun sistem yapip satiyorlar. AM4 demek eski nesil anakart eski nesil RAM demek, uygun sistem yapip hem elinden urunu cikartiyor, hem depoda yer aciyor.

Alınır mı? Peki?

AM4 olmasına rağmen F/P bir ürün.

AMD-Ryzen 5 5600 veya AMD-Ryzen 5 5500.
Baktığım çoğu PC de bunlar bulunuyor, sizce alınır mı?

Ben 5500 kullanıyorum gayet işimi görüyor hocam ne yapacağınıza bağlı ben gündelik ve oyun işlerim için aldım sorunsuz sağlam işlemci ama alacaksanız 5600 daha iyidir.

Ben 5500 kullanıyorum gayet işimi görüyor hocam ne yapacağınıza bağlı ben gündelik ve oyun işlerim için aldım sorunsuz sağlam işlemci ama alacaksanız 5600 daha iyidir.
28K'ye 7500F buldum o nasıldır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…