30K laptop önerisi

Bütçe
30 bin tl

yasin47

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, 25 30k arası laptop arıyorum. Oyun ıcın degıl edıt ofıs ıslerı ıcın. Altta 3 4 tane attım hangısı sızce alınır veya alttakıler degılse onerı olarak atabilir misınız?

Favorım bu ustekı.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk öneri profesyonel(%100 DCI-P3) OLED panele sahip bir model.

Öneri sebebi ve kaynak.
14' kasada yükseltmeye açık ssd/ram büyük bir avantaj.
Muhteşem OLED panel. HDR 500 bonusu.
Yekpare sağlam metal kasa.
Güzel ve basit Lenovo arayüzü.
4 yıl garanti.

Aynı model incelemesi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynı donanımda eski seri inceleme.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Alternatif ürün IPS panel.

RAM lehimli, tek SSD yuvası, 4 sene garanti, iyi yapı kalitesi.

En iyi inceleme.

*İlk ürün OLED olduğu için word/Excel vs çalışmak IPS göre zor olabilir. OLED PWM olduğu için gözünüze uzun/kısa zamanda-zamanlı tahriş yapabilir ya da yapmaz.
Panel OLED olduğu için hem profesyonel içerik üretimi hem film dizi tüketim konusunda daha iyisi yok. Bayram seyran fiyatlar ne olur bilmiyorum. İki üründe 24-28k arası satıldı (uzun süre)
İk ürününde kendisine göre avantajı, dezavantajları ve ortak yanları var. Yükseltme esneklik şansı, olası cpu/igpu performans farkları.
*Alternatif olarak Huawei düşünebilirsiniz (bazı modelleri %100sRGB olabilir! Pek ilgimi çeken seri değil. Araştırmam yok bu yüzden)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı