30k bütçem var (+-5000) sistem toplayacağım. Kendim topladığım zaman fiyattan dolayı bir türlü içime sinmiyor. Yardımlarınızı bekliyorum. 1 ay önce de benzer konu açmıştım. 1 ayda fiyatlar çok değişti. İşe başladığım için bilgisayarımı değiştirmek istiyorum.
CARNAGE-7500F oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 7500F işlemci, ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
ModArt-X2/AMD Ryzen 5 7500F/ MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12GB/32GB DDR5/500GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'da
ModArt-X2/AMD Ryzen 5 7500F/ MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12GB/32GB DDR5/500GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'da
CARNAGE-7500F oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 7500F işlemci, ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
Eger ekstra RAM istersen, atilan ModArt. Ama bence benim attigim hem MSI SSD, hem MSI kasa, hem de MSI PSU. Vento kasa da mesh, guzel. Ama icerisindeki FSP PSU giris seviyedir diye dusunuyorum. MSI'in o kadar olacagini sanmam. İcerisindeki PSU'yu arastirabiirsin istsrsen, ogrenmis olalim.