30k sistem önerisi

w0rtexx

Femtopat
Daha fazla  
Laptopu 22'ye satiyorum. 8 daha ekleyip 30 max 35 arasina bir masaüstü almak istiyorum. Monitör, klavye, mouse, kulaklık hepsi en güzelinden var. Kasa istiyorum. Ekran karti RAM'i yuksek olursa cok guzel olur. Arada hikayeli ama genelde CS2 gibi oyunlar oynuyorum. Yardimlariniza acigim.

Parçaları kendin takabilir misin yoksa hazır sistem olarak mı arıyorsun?

Parçaları kendin takabilir misin yoksa hazır sistem olarak mı arıyorsun?

Takabilirim ama daha once birlestirdigim parcalar bir elin parmagini gecmez kendime guvence veremiyorum hazir sistem daha iyi sanirim.

5060 Ti 16 RAM'li PC'ler önermek istiyordum ama YT sponsorlu fırsat PC'ler olmadan zor olur gibi duruyor çünkü 5060 Ti sistemlerde 38-40knın altında yok ki hazırda seçili bazı parçalar berbat oluyor bazılarında. Nasıl bir ekran kartı istediğine bağlı sistem önerebilirim bunları kendi başına toplamaya kalksan zaten yüksek miktarda bir fiyat çıkıyor aynı zamanda işlemci türünüde belirtirsen ona göre yardımcı olabilirim.

AMD NVIDIA fark etmiyor 16 GB olsun yeter ekran karti islemcide iyi olsun cok anlamıyorum AMD'den.

AMD NVIDIA fark etmiyor 16 GB olsun yeter ekran karti islemcide iyi olsun cok anlamıyorum AMD'den.

İşlemci için FPS tarzı oyunlar oynuyorsan önemli AMD veya Intel olup olmadığı. Onun dışında benim AMD ekran kartına bir samimiyetim yok NVIDIA taraftarı sayılabilirim. Şimdi sana bir PC link bırakacağım incelersin ama bence istersen hangi parçanın önemli olup olmadığını darboğaz olayını biraz araştırıp belli bir bilgiyle alman daha iyi olur kendini en iyi sen biliyorsun neyin ne olacağı ne için kullanacağın falan hem içinde bir şüphe kalmaz gönül rahatlığıyla oynarsın bizzat yaşadığım için diyorum. Genesis Blaze | AMD Ryzen 5 5600 | 16 GB DDR4 | GIGABYTE RX 9060 XT 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
bu verdiğim sistemde amd radeon serisinden bir ekran kartı var hoşuna giderse diye ekledim ama eğer acelen yoksa stoklu sponsor pclerini bekleyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…