Yazılım 30TL'ye 1 yıllık VDS + 2 aylık $250 USD

BerkerS

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: Ryzen 5 5600 | Anakart: ROG STRIX B550-F GAMING WIFI II | Ekran Kartı: Asus DUAL RX6700XT | RAM: 32GB | PSU: High Power 600W 80+ GOLD | Klavye: BlitzWolf® BW-KB2
Selam.

Atlantic.net sitesi için geçerli bir kampanya yapılıyor. Sanal kart bakiyenize 100₺ atıyorsunuz ve sistem 30₺ para çekiyor. Çektikten sonra sanal kartınızı kapatabilirsiniz.

Onay süreci: Kayıt işlemlerini doğru bilgi ile tamamladıktan sonra ortalama 20 dakika içinde hesabınız onaylanacaktır bunun ilgili bir bilgilendirme maili de alacaksınız.

$250 / 2 aylık için veriyor artı olarak g2.1GB veya g3.2 sunucu açarak 1 yıl kullanım hakkı tanıyor sizlere.

Not: 1 adetten fazla sunucu açmanızı önermiyorum yoksa ekstra ücretlendirilebilir.

Hesabım onaylandı ücretsiz serveri nasıl alabilirim?
Adım 1: Dashboard'da bulunan try Cloud Servers'a tıklıyoruz.

1704032259046.png

Adım 2: Sunucu ismi, işletim sistemi ve lokasyonu seçiyoruz. ( İngiltere lokasyon ve desktop Experience sürüm öneririm)

1704032350541.png

Adım 3: 1 year seçeneğini seçip general purpose alanından g3.2 GB'ı seçiyorsunuz ve sunucu oluştur diyorsunuz.

1704032409732.png

Adım 4: Sunucu bilgileriniz panelde gözükecek ve mail adresinize gelecektir hayırlı olsun!

Sunucu özellikleri:
2 GB RAM.
1 vcpu.
50GB SSD.
3 TB transfer.

1704032158259.png

Arkadaşlar yoğun talepten ötürü bazı hesaplarda ek onay isteniyor bilginiz olsun bu tür durumlarda size mail atılacak ve kartın sahibi olduğunuzu doğrulamanızı isteyecektir.

Bende de onaya düştü ve 17TL Ödeme çekti onay için çekilen bu ödemenin ekstresinde olan kodu sisteme girmemi istedi ve bu şekilde onay yaparak işlemi hallettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam.

Atlantic.net sitesi için geçerli bir kampanya yapılıyor. Sanal kart bakiyenize 100₺ atıyorsunuz ve sistem 30₺ para çekiyor. Çektikten sonra sanal kartınızı kapatabilirsiniz.

Onay süreci: Kayıt işlemlerini doğru bilgi ile tamamladıktan sonra ortalama 20 dakika içinde hesabınız onaylanacaktır bunun ilgili bir bilgilendirme maili de alacaksınız.

0 / 2 aylık için veriyor artı olarak g2.1GB veya g3.2 sunucu açarak 1 yıl kullanım hakkı tanıyor sizlere.

Not: 1 adetten fazla sunucu açmanızı önermiyorum yoksa ekstra ücretlendirilebilir.

Eki Görüntüle 2070062

Adım 2: Sunucu ismi, işletim sistemi ve lokasyonu seçiyoruz. ( İngiltere lokasyon ve desktop Experience sürüm öneririm)

Eki Görüntüle 2070064

Adım 3: 1 year seçeneğini seçip general purpose alanından g3.2 GB'ı seçiyorsunuz ve sunucu oluştur diyorsunuz.

Eki Görüntüle 2070070

Adım 4: Sunucu bilgileriniz panelde gözükecek ve mail adresinize gelecektir hayırlı olsun!

Sunucu özellikleri:
2 GB RAM.
1 vcpu.
50GB SSD.
3 TB transfer.

Eki Görüntüle 2070061

Arkadaşlar yoğun talepten ötürü bazı hesaplarda ek onay isteniyor bilginiz olsun bu tür durumlarda size mail atılacak ve kartın sahibi olduğunuzu doğrulamanızı isteyecektir.

Bende de onaya düştü ve 17TL Ödeme çekti onay için çekilen bu ödemenin ekstresinde olan kodu sisteme girmemi istedi ve bu şekilde onay yaparak işlemi hallettim.
Konu için teşekkürler. GitHub'ın öğrenciler için Student Benefits adında bir kampanyası vardı. Öğrenci kimliğini atıyordun ve sana yıllık 100 dolarlık Microsoft Azure VDS tanımlıyordu. Ben zamanında almıştım ama VDS ile işim yok. Yararlanmak isteyenler onunla da ilgilenebilir dostlar.

Hocam bu ne? İnternet sitesi kurmak için falan mı?

Birçok amaç için kullanılabilir örneğin: Web hosting sunucusu, VPN sunucusu, Discord bot çalıştırmak için sunucu gibi.

Teşekkürler, Windows ile bende siparişi verdim fakat her ne kadar fiber ve bufferbloat için evde OpenWrt ve Sqm olsada uzun vadede daha az kaynak tüketimi ve daha sorunsuz, rahat kullanım için Linux dağıtım üzerinde Cli, konsol tabanlı bir sisteme geçmek daha mantıklı olacak belli oldu 😁

Selam.

0 / 2 aylık için veriyor artı olarak g2.1GB veya g3.2 sunucu açarak 1 yıl kullanım hakkı tanıyor sizlere.

Eki Görüntüle 2070062

Eki Görüntüle 2070064

Eki Görüntüle 2070070

Sunucu özellikleri:
2 GB RAM.
1 vcpu.
50GB SSD.
3 TB transfer.

Eki Görüntüle 2070061

Teşekkürler lakin giremiyorum nerede hata yapıyorum?

Teşekkürler lakin giremiyorum nerede hata yapıyorum?
''admin'' yerine ''Administrator'' yazdım oldu. Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (4).png
    Ekran Görüntüsü (4).png
    223,9 KB · Görüntüleme: 370

Technopat Haberler

Geri
Yukarı