31.000₺ bütçe ile sistem tavsiyesi

Efem

Hectopat
Yer
Edirne, Uzunkopru
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ3 9100F / Asus H310M-K R2 / Asus GeForce GT 730 / HyperX DDR 4 CL 14 2133 MHZ / GIGABYTE GE-C420A-C2 420W / Acer X223W Q / KINGSTON SA400S37240G / 931GB Toshiba HDD
Arkadaşlar başlıkta da belirtmiş olduğum 31.000₺'lik bir bütçemle aklımda oluşturmuş olduğum iki adet sistem var, bu sistemleri oyun için 1080P'de kullanacağım. Sizce hangi sistemi tercih etmeliyim?
Birinci sistem:
27925₺

İkinci sistem:
29.368₺

Tabii ki ikinci sistem tartışmasız. Fakat işlemciyi yapabiliyorsanız 5800x3D yapın.

İkinci sistemle 1080P'de darboğaz yaşarsın 5700X ile. Daha düzgün bir şey toplanabilir.

SSD ihtiyacınız yok diye anladım.

Son düzenleme:
İkinci sistemle 1080P'de darboğaz yaşarsın 5700X ile. Daha düzgün bir şey toplanabilir.

SSD ihtiyacınız yok diye anladım.
Öneriler için teşekkür ederim arkadaşlar.
Tabii ki ikinci sistem tartışmasız. Fakat işlemciyi yapabiliyorsanız 5800x3D yapın.

@Slippin Jimmy0 dostum belirtmiş olduğum bütçenin üstüne maalesef çıkamıyorum. Şu anlık benim araştırmış olduğum sisteme işlemci olarak ne önerebilirsin? Sistemle beraber 31.000₺'yi geçmeyecek bir şekilde. Evet SSD'ye ihtiyaç duymadım.
Edit: Tabii ki sizin de fikirlerinizi önemsiyorum fakat aklımda merak ettiğim bir kişinin düşüncesi de var, @messinicocugu hocam sizin fikriniz nedir bu konu hakkında?

Öneriler için teşekkür ederim arkadaşlar.

@Slippin Jimmy0 dostum belirtmiş olduğum bütçenin üstüne maalesef çıkamıyorum. Şu anlık benim araştırmış olduğum sisteme işlemci olarak ne önerebilirsin? Sistemle beraber 31.000₺'yi geçmeyecek bir şekilde. Evet SSD'ye ihtiyaç duymadım.
Edit: Tabii ki sizin de fikirlerinizi önemsiyorum fakat aklımda merak ettiğim bir kişinin düşüncesi de var, @messinicocugu hocam sizin fikriniz nedir bu konu hakkında?

1080p için böyle bir sistem bakın bence hocam:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı