31.000 TL sistem önerisi

Bütçe
31000tl

akbabos

Megapat
Daha fazla  
Merhaba. Monitör hariç 31 bin TL bütçe ile kasa almak istiyorum. Aşırı derecede bilgim yok önerilere açığım. Kendim toplamaya güvenemediğim için ve genelde hazır sistemler daha uygun fiyatta olduğu için bu sistem iyi gibi geldi. 3070 Ti almaktansa RX 6800 daha fiyat/performans ürünü gibi. 6800XT ile hazır sistem bulamadım bulsam ona yönelebilirdim.

AMD Ryzen 7 5700X 3.4GHz 32MB önbellek 8 çekirdek AM4 7nm işlemci.
Cooler Master Masterliquid ML120l V2 Sickleflow RGB 120mm Intel ve AMD uyumlu işlemci sıvı soğutucu.
ASUS TUF Gaming X570-PRO Wi-Fi 5100MHz(OC) DDR4 soket AM4 M.2 PCI-e 4.0 HDMI ATX anakart.
Samsung 980 PCI-e NVMe 3.0 okuma 3500 MB - yazma 3000 MB 1TB M.2 SSD (MZ-V8V1t0bw)

Özelleştirme olarak bunları yaptım bu haliyle 28.800 TL civarı tutuyor. Dediğim gibi önerilere açığım.

Attigi
Attığınız sistem baya f/p değerlendirebilirsiniz.

Attığın sistem güzel, üzerine özelleştirme yapmana gerek yok. B550 yeterli zaten, ekstra soğutucu veya depolama alırsın.

Tek tek toplayabilirim dersen biraz daha iyi bir şey toplanabilir.

Ramleri 25 lira farkla 3600 yapabilirsin.1TB SSD bide yeterli. Anakartıda değişin ROG.

Attığın sistem güzel, üzerine özelleştirme yapmana gerek yok. B550 yeterli zaten, ekstra soğutucu veya depolama alırsın.

Hocam ne kadar fark eder sence ortalama. Yıllardır laptop kullandığım için bilgim ve becerim sınırlı.

Hocam sistemdeki ekran kartı+işlemci zaten sistem fiyatına eşit?nasıl daha iyisi toplanacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…