31.000 TL'ye sistem önerisi

Cronus.xy

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
İşlemcimin AMD olmasını istiyorum. Ekran kartı AMD-NVIDIA fark etmez. 2. el alma düşüncem yok. Bir tek isteğim şu anda oyunlarda aldığım FPS'lerden daha yüksek FPS vermesi. Şu anki FPS değerlerim şöyle: Valorant 350-400 FPS, GTA 5 80 FPS, Witcher 3 70 FPS, CS 300 FPS, BF1 130 FPS.

Şu anki FPS değerlerin kötü değil gibi eğer halihazırda bir sistemin varsa yükseltebilirsin bence.

Şu anki FPS değerlerin kötü değil gibi eğer halihazırda bir sistemin varsa yükseltebilirsin bence.
hocam profilimden dünkü konularıma bakarsanız neden değiştirmek istediğimi anlarsınız.

Hocam profilimden dünkü konularıma bakarsanız neden değiştirmek istediğimi anlarsınız.

Anladım, 5600 durabilir aslında soğutucunuz falan da var fakat satıp AM5'e de geçilebilir

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu sisteme bir bakın isterseniz daha iyisi var mı bilmiyorum. Diğer arkadaşlar da önerirse daha iyi olur.

İfadeler: G2D
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…