31.500 TL'ye bilgisayar toplama

Bütçe
31500

cicik8s

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, ben bu yaz bilgisayar toplayacağım bu yaz Intel Core 13. nesil ve RTX 40 serisi geliyormuş. O yüzden bu zamanı bekledim. Sizce 31500 TL'ye nasıl bir bilgisayar toplanabilir? (oyun ağırlıklı)

Arkadaşlar merhaba, ben bu yaz bilgisayar toplayacağım bu yaz Intel Core 13. nesil ve RTX 40 serisi geliyormuş. O yüzden bu zamanı bekledim. Sizce 31500 TL'ye nasıl bir bilgisayar toplanabilir? (oyun ağırlıklı)

Bahsettiğin parçalar çıksın fiyatları belli olsun ondan sonra anlarız.

AMD Tarafında AM5 soket Ryzen 7000’ler de geliyor. Eğer MSRP fiyatları RTX 3000 serisindeki gibi olursa RTX 4070 ve Ryzen 5 7600X gibi bir sistem toplanabilir. Tabii geleceği göremediğime göre sadece bir tahminde bulunuyorum. Bütçenin üçte biri anakart ve DDR5 RAM’lere gidecektir.

Yayıncıları takip etmenizi öneririm YouTube'dan bir arkadaşım 20 bin TL değerinde bir masaüstünü sadece ekran kartı parasına aldı. Tabii sınırlı sayıda oluyor o yüzden bildirimleri açıp bildirim gelir gelmez girip bakmanız lazım.

Tamamdır arkadaşlar teşekkür ederim.
AMD tarafında AM5 soket Ryzen 7000'ler de geliyor. Eğer MSRP fiyatları RTX 3000 serisindeki gibi olursa RTX 4070 ve Ryzen 5 7600X gibi bir sistem toplanabilir. Tabii geleceği göremediğime göre sadece bir tahminde bulunuyorum. Bütçenin üçte biri anakart ve DDR5 RAM'lere gidecektir.

Niye DDR5?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı