missy5566 Centipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 783 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2025 #11 muratscd dedi: Satıcının yorumları olumlu bir sorun olacağını zannetmem sorunlu çıkarsa Hepsiburada koşulsuz iade yapar zaten. Korkmaya gerek yok. Eki Görüntüle 2586368 Eki Görüntüle 2586369 Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam kontrol edip aldım bide ekşisözlükdede yorumları olumlu ama gelince sıfır olup olmadıgını nasıl anlayacağım ?
muratscd dedi: Satıcının yorumları olumlu bir sorun olacağını zannetmem sorunlu çıkarsa Hepsiburada koşulsuz iade yapar zaten. Korkmaya gerek yok. Eki Görüntüle 2586368 Eki Görüntüle 2586369 Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam kontrol edip aldım bide ekşisözlükdede yorumları olumlu ama gelince sıfır olup olmadıgını nasıl anlayacağım ?
muratscd Hectopat Dizüstü Cerrahı Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 5.187 Çözümler 24 Yer Florida Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 A515-58-50LB/Playstation 5 Slim Digital Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2025 #12 missy5566 dedi: Tamamdır hocam kontrol edip aldım bir de ekşisözlükdede yorumları olumlu ama gelince sıfır olup olmadıgını nasıl anlayacağım? Genişletmek için tıkla... Çizik ve lekelere bak etiketlere bak mutlaka. Bantlara bak sıfırsa bantlıdır zaten. Onun dışında anlamak zor cidden.
missy5566 dedi: Tamamdır hocam kontrol edip aldım bir de ekşisözlükdede yorumları olumlu ama gelince sıfır olup olmadıgını nasıl anlayacağım? Genişletmek için tıkla... Çizik ve lekelere bak etiketlere bak mutlaka. Bantlara bak sıfırsa bantlıdır zaten. Onun dışında anlamak zor cidden.
missy5566 Centipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 783 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2025 #13 muratscd dedi: Çizik ve lekelere bak etiketlere bak mutlaka. Bantlara bak sıfırsa bantlıdır zaten. Onun dışında anlamak zor cidden. Genişletmek için tıkla... Neyin bantı hocam o mavi olan bant mı ? Birde neyin etiketi
muratscd dedi: Çizik ve lekelere bak etiketlere bak mutlaka. Bantlara bak sıfırsa bantlıdır zaten. Onun dışında anlamak zor cidden. Genişletmek için tıkla... Neyin bantı hocam o mavi olan bant mı ? Birde neyin etiketi
muratscd Hectopat Dizüstü Cerrahı Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 5.187 Çözümler 24 Yer Florida Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 A515-58-50LB/Playstation 5 Slim Digital Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2025 #14 missy5566 dedi: Neyin bandı hocam o mavi olan bant mı? Bir de neyin etiketi. Genişletmek için tıkla... Kutuyu açmak için bant olur hocam onlara bak. Gelince konu açın sıfır mı ikinci elmi anlarız zaten.
missy5566 dedi: Neyin bandı hocam o mavi olan bant mı? Bir de neyin etiketi. Genişletmek için tıkla... Kutuyu açmak için bant olur hocam onlara bak. Gelince konu açın sıfır mı ikinci elmi anlarız zaten.
missy5566 Centipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 783 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2025 #15 Hocam bi soruda gördüm adamlar yd oldugu için orada açıp kontrol ediyorlarmış o yüzden o bant açık olabilir belki
Hocam bi soruda gördüm adamlar yd oldugu için orada açıp kontrol ediyorlarmış o yüzden o bant açık olabilir belki
B Boran.o Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 1.615 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2025 #16 missy5566 dedi: Merhaba, 31 bin TL'ye CD'li, çift kol PS5 Slim aldım. Bu fiyata değer mi? Akakçe'de 30.500 TL'ye falan buldum ama güvenilir satıcı olsun diye bu fiyata aldım, sıfır, Hepsiburada'dan. Bu fiyata değer mi? Genişletmek için tıkla... Çift kol 31k uygun gibi.
missy5566 dedi: Merhaba, 31 bin TL'ye CD'li, çift kol PS5 Slim aldım. Bu fiyata değer mi? Akakçe'de 30.500 TL'ye falan buldum ama güvenilir satıcı olsun diye bu fiyata aldım, sıfır, Hepsiburada'dan. Bu fiyata değer mi? Genişletmek için tıkla... Çift kol 31k uygun gibi.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.197 Makaleler 9 Çözümler 65 Yer İstanbul, Türkiye 11 Ekim 2025 #17 Bütçe varsa Bilkom garantili alın. Ekstra kol almanız gerekecek ama daha garanti olur. Sony PS5 Slim Standart Edition 1 TB SSD Oyun Konsolu | Jebinde Sony PS5 Slim Standart Edition 1 TB SSD Oyun Konsolu için hemen Jebinde'yi ziyaret edin! En uygun fiyatlı ürünler için hemen tıklayın! www.jebinde.com
Bütçe varsa Bilkom garantili alın. Ekstra kol almanız gerekecek ama daha garanti olur. Sony PS5 Slim Standart Edition 1 TB SSD Oyun Konsolu | Jebinde Sony PS5 Slim Standart Edition 1 TB SSD Oyun Konsolu için hemen Jebinde'yi ziyaret edin! En uygun fiyatlı ürünler için hemen tıklayın! www.jebinde.com
missy5566 Centipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 783 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2025 #18 Leon Dayı dedi: Bütçe varsa Bilkom garantili alın. Ekstra kol almanız gerekecek ama daha garanti olur. Sony Playstation 5 Slim Digital Sürüm Oyun Konsolu Bilkom Garantili : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol Sony Playstation 5 Slim Digital Sürüm Oyun Konsolu Bilkom Garantili : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam bütçe o kadar yok bir de attıgınız CD siz benim aldıgım CDli tek korktuğum ikinci el gelmesi.
Leon Dayı dedi: Bütçe varsa Bilkom garantili alın. Ekstra kol almanız gerekecek ama daha garanti olur. Sony Playstation 5 Slim Digital Sürüm Oyun Konsolu Bilkom Garantili : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol Sony Playstation 5 Slim Digital Sürüm Oyun Konsolu Bilkom Garantili : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam bütçe o kadar yok bir de attıgınız CD siz benim aldıgım CDli tek korktuğum ikinci el gelmesi.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.197 Makaleler 9 Çözümler 65 Yer İstanbul, Türkiye 11 Ekim 2025 #19 missy5566 dedi: Hocam bütçe o kadar yok bir de attığınız CD siz benim aldıgım CD'li. Genişletmek için tıkla... Linki güncelledim.
missy5566 dedi: Hocam bütçe o kadar yok bir de attığınız CD siz benim aldıgım CD'li. Genişletmek için tıkla... Linki güncelledim.
missy5566 Centipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 783 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2025 #20 Leon Dayı dedi: Linki güncelledim. Genişletmek için tıkla... Gördüm hocam maalesef bütçem o kadar çıkmaz. Hocam bitde şundan korkuyorum geldiğinde CD'li ya bu geldiğinde CD sürücüsü bozuk vs olabilme ihtimali var mı? hocam elime ulaştı paket biraz hasarlıydı açtım böle oynadım iade etmek istiyorum ama açtım yani iade ederlermi daha bugün geldi ? Son düzenleme: 13 Ekim 2025
Leon Dayı dedi: Linki güncelledim. Genişletmek için tıkla... Gördüm hocam maalesef bütçem o kadar çıkmaz. Hocam bitde şundan korkuyorum geldiğinde CD'li ya bu geldiğinde CD sürücüsü bozuk vs olabilme ihtimali var mı? hocam elime ulaştı paket biraz hasarlıydı açtım böle oynadım iade etmek istiyorum ama açtım yani iade ederlermi daha bugün geldi ?