31 bin TL'ye sistem önerisi

Bütçe
31k

Mucoxz

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Şimdi şöyle bir sorun var ki kendimde ne istediğimi bilmiyorum. Sağlam olsun uzun ömürlü olsun istiyorum büyük ihtimal 2K değil 1kda oynayacağım. amd/nvdia pek fark etmez ama NVIDIA daha iyi bakarım.
Genellikle Python yani yazılım işi ve bayağı oyun oynayan birisiyim bana göre güzel hazir sistem söyleyebilirsiniz mutlu olurum ve 1K oynayacağım için bu kadar para vermesem mi diye düşünüyorum. Kararsızım. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Bu bütçede alacağınız sistem 1080P için fazla olur. Başka hangi programları kullanacaksınız?
Bütçeye monitör dahil mi?
Hazır sistem şart mı?

Bu bütçede alacağınız sistem 1080p için fazla olur. Başka hangi programları kullanacaksınız?
Bütçeye monitör dahil mi?
Hazır sistem şart mı?

Monitor 1080p 240Hz o yüzden 1080p için bakıyorum

Sadece kasa olacak

Hazir sistem olabilir olmayabilir fark etmez.

Hangisini almami önerirsin AMD ekran kartından biraz korkuyorum ama işlemcisi daha iyi siz olsaniz hangisini alırdınız.

Son düzenleme:
Hangisini almami önerirsin AMD ekran kartından biraz korkuyorum ama işlemcisi daha iyi siz olsaniz hangisini alırdınız.

Ben ELITE-6800 de karar kıldım. Bugün yarın alacağım muhtemelen. Hem Ryzen 5 7600 - 5600'den daha iyi hem ekran kartının VRAM'i de daha fazla. Hem de AM5 bir sistem olduğu için geleceğe yatırım yapmış gibi olacaksın, AM5 yeni bir teknoloji sayılır.

Teşekkürler yardımınız için ama şimdi baktığım kadarıyla o sistemdeki RAM'ler Single kıt Dual channel özelliğini kullanamayacagiz.

Teşekkürler yardımınız için ama şimdi baktığım kadarıyla o sistemdeki RAM'ler Single kıt Dual channel özelliğini kullanamayacagiz.
Ne olursa olsun DDR5 olması daha önemli bence. RAM kolay iş sonradan da halledilir.

Dostum 1 k oynayacaksan sistemi 2 k dizmenin bir anlamı yok, bütçen de sınırda kalıyor zaten, 20-25 k civarına 3060-3070 toplarsan daha iyi olur düşüncesindeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…