310 Hz ASUS ROG alınır mı?

zHomos

Picopat
Daha fazla  
ASUS 24, 5" ROG STRIX XG259cmS 1ms 310Hz Full HD IPS Gaming monıtor almak istiyorum. 10K bütçem var özellikle ASUS ROG istiyorum. Baska bir öneriniz var mı?

ASUS 24, 5" ROG STRIX XG259cmS 1ms 310Hz Full HD IPS Gaming monıtor almak istiyorum. 10K bütçem var özellikle ASUS ROG istiyorum. Baska bir öneriniz var mı?
Sisteminiz 2K oynatacak düzeyde ise 2K almaya çalışınız efendim.
310Hz bile olsa FHD bir monitörün 10K hakettiğini düşünmüyorum. Tabii size kalmış.

310Hz bile olsa FHD bir monitörün 10K hakettiğini düşünmüyorum. Tabii size kalmış.
Çözünürlük 480p altı olmadığı sürece, en azından fps oyunları için HZ çok daha önemlidir efenim.

cok yüksek cözünürlükte gözüm yok valorant oynamak ve yayın yapmak için alıcam

Alınabiliyorsa bu çok daha iyi. Alınamıyorsa ROG'u alabilirsiniz.

Çözünürlük 480p altı olmadığı sürece, en azından fps oyunları için HZ çok daha önemlidir efenim.
Kullanıcının oyun seçimine bağlı olarak değişkenlik gösterebilir.
FPS bağımlısı bir kişi için güzel bir seçenek fakat ben hikaye oynarım diyen bir kişi 10K bütçede 2K güzel bir monitör alabilir.

24.5 olsaydı alınırdı. AW2523H daha iyi bence tabii 3K fiyat farkı var.

Zaten daha iyi ama dediğin gibi fiyat farkı iyice uçacağından önermedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…