Myk61 Megapat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.202 Çözümler 98 6 Şubat 2022 #11 521802 dedi: Xbox bilmiyorum ancak indirim zamanlarını takip edip daha ucuza almanızı öneririm, rdr2 gayet güzel bir oyun idare edebiliyorsan et. 300 tl de çok fazla parana yazık. Genişletmek için tıkla... aKuu dedi: Uzun saatler oynamış biri olarak bence o fiyata değmez. Genişletmek için tıkla... messinicocugu dedi: Bayağı üzün süren klasik bir AC oyunu ama bence 310TL'ye değmez. Genişletmek için tıkla... Herkes aynı fikirde anlaşılan. Peki onun yerine oyun öneriniz varsa yazabilirsiniz. 14 Şubat'da hediye olarak aldıracağım.
521802 dedi: Xbox bilmiyorum ancak indirim zamanlarını takip edip daha ucuza almanızı öneririm, rdr2 gayet güzel bir oyun idare edebiliyorsan et. 300 tl de çok fazla parana yazık. Genişletmek için tıkla... aKuu dedi: Uzun saatler oynamış biri olarak bence o fiyata değmez. Genişletmek için tıkla... messinicocugu dedi: Bayağı üzün süren klasik bir AC oyunu ama bence 310TL'ye değmez. Genişletmek için tıkla... Herkes aynı fikirde anlaşılan. Peki onun yerine oyun öneriniz varsa yazabilirsiniz. 14 Şubat'da hediye olarak aldıracağım.
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 6 Şubat 2022 #12 Myk61 dedi: Herkes aynı fikirde anlaşılan. Peki onun yerine oyun öneriniz varsa yazabilirsiniz. 14 Şubat'da hediye olarak aldıracağım. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle oynamadıysan RDR2. Milletin sevgilisine bak be şanslı adamsın vesselam
Myk61 dedi: Herkes aynı fikirde anlaşılan. Peki onun yerine oyun öneriniz varsa yazabilirsiniz. 14 Şubat'da hediye olarak aldıracağım. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle oynamadıysan RDR2. Milletin sevgilisine bak be şanslı adamsın vesselam
Myk61 Megapat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.202 Çözümler 98 6 Şubat 2022 #13 aKuu dedi: Kesinlikle oynamadıysan RDR2. Milletin sevgilisine bak be şanslı adamsın vesselam Genişletmek için tıkla... Yeni başladım %20 ilerledim henüz, oynamaya devam ediyorum teşekkürler cevap için.
aKuu dedi: Kesinlikle oynamadıysan RDR2. Milletin sevgilisine bak be şanslı adamsın vesselam Genişletmek için tıkla... Yeni başladım %20 ilerledim henüz, oynamaya devam ediyorum teşekkürler cevap için.
5 521802 Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 113 6 Şubat 2022 #14 Myk61 dedi: Yeni başladım %20 ilerledim henüz, oynamaya devam ediyorum teşekkürler cevap için. Genişletmek için tıkla... Multiplayer oynamanızı da tavsiye ederim gayet zevkli bir oyun. İndirime girene kadar yada başka bir oyun düşünene kadar kesinlikle sizi idare eder.
Myk61 dedi: Yeni başladım %20 ilerledim henüz, oynamaya devam ediyorum teşekkürler cevap için. Genişletmek için tıkla... Multiplayer oynamanızı da tavsiye ederim gayet zevkli bir oyun. İndirime girene kadar yada başka bir oyun düşünene kadar kesinlikle sizi idare eder.