MSI MAG FORGE 100R ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
XPG Core Reactor 750W: 80+ Gold. 10 yıl garanti. Modüler. Korumalar: Aşırı gerilim koruması. Düşük gerilim koruması. Aşırı güç koruması. Aşırı sıcaklık koruması. Aşırı akım koruması. Kısa devre koruması. 12V: 12V kanalından gücünün tamamını (750W) verebiliyor, gayet iyi. Kapasitör...
DarkFlash Aquarius Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
MSI MAG FORGE 100R ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Fazla bütçe ayırmıyor musunuz sizce de? Bütçeyi biraz kısıp RAM alabilirsiniz bence. 750W elbette gelecekteki yükseltmeler için çok mükemmel olacaktır fakat bu sistemin 750W'ın yarısına ihtiyaç duyacak sadece.
RAM'iniz kaç? Ben bu bütçede RAM+PSU+Kasa alın diyorum. Hatta az daha sığdırılarak belki 120 GB SSD bile takılabilir. Tabii siz bilirsiniz, sadece öneririm ben.
Ryzen 3 3100 ve 1650 bir sisteme 1500 liralık kasa PSU almak yerine ekran kartı 1650 Super yapılabilir, eski sürüm 1650 kartlar çok düşük performans veriyor. RX570 bile çok önünde.
RAM'iniz kaç? Ben bu bütçede RAM+PSU+Kasa alın diyorum. Hatta az daha sığdırılarak belki 120 GB SSD bile takılabilir. Tabii siz bilirsiniz, sadece öneririm ben.