Başka bir konu açmak istemedim buradan sormak istiyorum maalesef ekran kartlı sistem kuramıyacağım şimdi Ryzen 5 3400G işlemci kesin onun yanında anakart da kararsınz kaldım
ASUS TUF Gaming A520M-Plus AMD bu anakart daha yeni çıktı 830 TL gibi bir fiyata almak mümkünken B450 SH2 yongalı anakartı 580 TL gibi bir fiyata almak mümkün bu iki anakartdan hangisi ileriye dönük olur sizce ileride işlemciyi satıp daha iyi bir işlemci ve ekran kartı takviyesi yaptığımı düşünürsek?
Başka bir konu açmak istemedim buradan sormak istiyorum maalesef ekran kartlı sistem kuramıyacağım şimdi Ryzen 5 3400G işlemci kesin onun yanında anakart da kararsınz kaldım
ASUS TUF Gaming A520M-Plus AMD bu anakart daha yeni çıktı 830 TL gibi bir fiyata almak mümkünken B450 SH2 yongalı anakartı 580 TL gibi bir fiyata almak mümkün bu iki anakartdan hangisi ileriye dönük olur sizce ileride işlemciyi satıp daha iyi bir işlemci ve ekran kartı takviyesi yaptığımı düşünürsek?
B450M S2H, daha ileriye dönük bir seçim olur. Şimdilik 3400G ile bir sistem toplayın. İleride elinize para geçince sisteme harici bir ekran kartı eklersiniz.
Ahh şu kur yüzünden PC bile alamıyoruz. 3 ay önceki ekran kartım şu an 1500-1600 TL, işlemcim desen piyasada şu an kalmadı en ucuz 1000 TL. Söylenecek söz yok.
B450M S2H, daha ileriye dönük bir seçim olur. Şimdilik 3400G ile bir sistem toplayın. İleri de elinize para geçince sisteme harici bir ekran kartı eklersiniz.