3100 TL APU sistem toplama

Bütçe
3100

nbqw

Hectopat
Kendi çapımda toplam 3100 TL'lik parçalar seçtim. Uyumlu mu değil mi, çok bilmiyorum. Piyasadaki oyunları rahatlıkla oynamak istiyorum. Bu konularda uzman birinin tavsiyesini almak istiyorum.

İşlemci
Anakart
Kasa
Harddisk
SSD
RAM

Hocam RAM dışında sistem tamamen yanlış R5 2600 APU olarak kullanılacak bir işlemci degil lütfen bütçenizi belirterek APU sistem toplama adında yeni bir başlık açınız.

Hocam RAM dışında sistem tamamen yanlış R5 2600 APU olarak kullanılacak bir işlemci degil lütfen bütçenizi belirterek APU sistem toplama adında yeni bir başlık açınız.
Dostum yardım eder misin ?

GSKILL 16GB (2x8GB) SniperX Orman Kamuflaj 3000MHz CL16 DDR4 Dual Kit Ram
.
.
.
.

Rahatça kullanabilirsin APU istiyorsan illa ilerde ekran kartı almanada müsait.

Güç kaynağı ve Kasa dandik. 2400G yerine 3200G var. 16 GB RAM bu bütçe de gereksiz. Hem 3600 MHz Team TUF modeli var 685 TL'ye. Ayrıca artık HDD bu bütçe de alınmaz. SSD, SanDisk yerine çok daha kaliteli Kingston A400 modeli alınır. En iyisi bu bütçe de önerdiğim sistem. Bir tek kasası değişebilir, o da yeterli gelir.

Güç kaynağı ve SSD'ye bir şey diyemem ama 16 GB RAM'siz APU sistem çok sıkıntı çıkaracaktır bütçe biraz düşük olduğu için 3200G seçmedim 1TB SSD'de bu fiyat için yüksek kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…