3100 TL APU sistem toplama

Bütçe
3100
3200G daha performanslı ve 750 TL neyin kafası bu? 16 GB Olmasa tabii ki olur. Ekstra bir performans sağlamaz, Dual Chanel ve yüksek MHz olması ekstra performans sağlar. Çift kanal bağlantı sağladığı için daha yüksek performans verir. 16 GB olması depolamasını arttırır. 1 TB SSD olsun falan demedim 2080 sistemler de bile 1 TB SSD yok ne alaka? HDD yerine 240 GB SSD yeterli olur. Önerdiğim sistem alınır.

Hocam benim attıgım sistemide bir de siz gözden geçirseniz değiştirmem gereken bir şey var mı onu almayı düşünüyorum ben uzun süre ekran kartı almıcagım için 2x8 seçtim 1-2 ay sonra ekran kartı alacak olsaydım 2x4 seçerdim 2x4 ile 2x8 arasında 3-5 FPS oynuyor gereksiz masraf aslında.

Zaten APU sistem istediği için 2x8 önerdim alacaksa ilerde ekran kartı 2x4 daha mantıklı ayrıca yavaş yavaş 8 GB RAM düşük kalmaya başladı. GTA Online'dir Rust tır vs. için Battle royal oyunları zaten öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…