3100 TL RX 470 ile sistem toplama

FEYCOOL

Kilopat
Merhabalar
3100 TL bütçem var ve RX 470'li bir sisteme ihtiyacım var.
3100 TL monitör dahil sistem toplamak mümkün mü ? Yardim edebilir misiniz ?
(Vatan Bilgisayar'dan toplamayı düşünüyorum)

Monitör dahil sistem toplamak mümkün mü mümkün ama Vatan'dan biraz zor güvenilir bir site var Sinerji oradan da sipariş edebilirsiniz 30 TL verip parçaları birleştirebiliyorsunuz bile. Güvenirliğe gelince 3 gün önce sipariş ettim ve şu an sistemim elimde ne ise ben size oradan bir sistem atacağım. Kalan 600 TL ye de şu monitörü öneriyorum bende de 24 inç modeli var size 22 inç de yeter diye umuyorum ayrıca freesync yani yırtılma yok ve ekran daha güzel freesync de araştırırsın ne ise kalan 600 TL ye önerdiğim monitör de bu AOC G2260VWQ6 21.5" 1ms (Analog+HDMI+Display) Full HD Fiyatı .

Peki saolun. Aslında babam pek güvenemiyor ve kapıda ödeme yok sanırım.
Ayrıca bu işlemci güçsüz kalmaz mı ? i5 6400 veya i5 6500 sıkıştırmak mümkün mü ?
Monitörden kırpsak mesela.

Kısmaya gerek yok zaten sistemde belirttiğim işlemci 6400 den daha güçlü sınıf olarak 6400 ve 6500 arasında yani işlemciden kısmaya gerek yok

Hımm anladım peki sinerji'de kapıda ödeme mevcut mu?
Üzgünüm kapıda ödeme mevcut değil şu an daha büyük bir firma olma yolunda önlerinde baya zaman olduğu için öyle bir şey mevcut değil ama sizin paranızı çalmayacak kadar büyük bir şirket binlerce satışları var hiçbir sorun yaşandığına rastlamadım.

Monitörsüz bu kadar efendim monitörlü isterseniz başkası yardımcı olursa daha iyi olur benim elimden bu kadarı geldi kolay gelsin size

Ve sinerji.gen.tr konuşursanız güvenli olduğu konusunda size %100 eminim ve çok yardımcı oluyorlar telefonda konuşursanız anlarsınız zaten

Dosya Ekleri

• adsızz.png
    91,3 KB · Görüntüleme: 108
Eğer internet üzerinden alacaksanız bir çok site var ve daha uygun fiyatlara veriyor.

Çok teşekkür ederim Sanırım şu anlık monitör almayacağım.
768 çözünürlüğü olan bir monitör var evde onu kullanırsam bir sıkıntı olmaz sanırım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…