3100 TL sistem toplama

Baran Mentes

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,

Çoktandır bilgisayar toplamak aklımdan çıkmıyor. Her gün farklı farklı toplayıp bozuyorum sepeti acaba bu sefer topladığım. Nasıl olmuş ne arttırmalı, ne eksiltmeli ? Bilen biri ya da fikri olan biri öneri verebilir mi acaba ?

1.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam olsun Yatogami'ye. Selam olsun Sekki'ye.
1.jpg

Everest ve Snopy gibi bileşenleri Sosyal'de önermiyoruz. Anakart olarak B250 veya B150 model seçmeni şiddetle tavsiye ederiz. H110 serisi baskı altında uzun süre çalışmak için tasarlanmış yongalar değildirler. Ucuz diye sistemin bel kemiğinden kısmanı önermiyoruz.

Selam olsun Yatogami'ye. Selam olsun Sekki'ye.
Eki Görüntüle 212533
Everest ve Snopy gibi bileşenleri Sosyal'de önermiyoruz. Anakart olarak B250 veya B150 model seçmeni şiddetle tavsiye ederiz. H110 serisi baskı altında uzun süre çalışmak için tasarlanmış yongalar değildirler. Ucuz diye sistemin bel kemiğinden kısmanı önermiyoruz.
Teşekkürler onun yerine MSI B150 Bazooka koydum gerisi için bir öneriniz varmı acaba ekran kartını çok zorlamak istemiyorum şu anki iyi gibi fakat çok kararlı değilim. bu arada gta 5,bf1,dishonored2 tarzı oyunları oynamakta kullanacağım genelde MED-HIGH arasında kullanırım muhtemelen yani 50-60 fps istiyorum öneriniz varmıdır acaba ( şu anki bütçeden dışarı çıkmak istemiyorum 3200* )

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı