3100 TL'lik sistemin performansını düşürmeden fiyatını düşürmek

Michael Scofield

Hectopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar, isteğimi başlıkta belirttim, bu sistemin performansını düşürmeden nasıl fiyatını düşürebilirim? ayrıca işlemcinin kendi soğutucusu yeterli midir? bir yardımcı olursanız teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ses konusunda kulakların çok hassas değilse stok soğutucu yeterli olacaktır. Ayrıca işlemciyi i3 4360 seçmen de performansa anormal bir düşüş olmadan 100tl'ye yakın bir tutar elde etmen açısından yararlı olacaktır.

i3 e düşürme taraftarı değilim. Uzun ömürlü bir sistem topluyorum.Geceleri bilgisayarı kullanıyorum ve ailem de evde, gürültü olmasını istemem tabi ki,ama uzun ömürlülük açısından işlemci soğutucu gerekli değil mi;?

Peki teşekkürler.

MSI ve evga arasındaki fark nedir ? 100 TL fark olmasının sebebi nedir?

Ayrıca aynı özelliklere sahip anakart neden 50 TL daha ucuz Yanlış anlamayın meraktan soruyorum.

Ayrıca 3000 TL'lik bir sisteme 150 TL'lik anakart iyi midir ?

Markaların ve firmaların stratejileri.. Bir ara sizin istediğiniz anakart hepsiburada da 90 TL civarıydı. Ekran kartları arasındaki farklarda soğutma ve yapılan OC farklılıklarıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…