3100 TL'ye notebook önerisi

Serkan61

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
İŞ GÜVENLİĞİ UZMANI
Merhaba arkadaşlar, benim 3100 TL bütçem var. Fiyat performans notebook önerir misiniz? Alma amacım ödev ama bunu dışında düşük sitem oyunlarını kaldırabilsin. Örnek fallout New Vegas ve Car Mechanic Simulator 2018 (bu pek düşük olmadı) :) gibi oyunları. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Lenovo Ideapad serisinden herhangi bir ürünü gerek görsellik ve incelik gibi konulardan ötürü öneririm. Ödev amaçlı olacağı için taşınabilir kolaylık ve klavyesinin rahatlığına dikkat etmen gerektiğini düşünüyorum bütçene göre Ideapad'lerden birisine bakabilirsin üzmeyecektir çok fazla oyun performansı bekleme ancak düşük ayarlarda güncel Online oyunlara dahil olabilirsin yine de şu ürünle.

.

Lenovo Ideapad serisinden herhangi bir ürünü gerek görsellik ve incelik gibi konulardan ötürü öneririm. Ödev amaçlı olacağı için taşınabilir kolaylık ve klavyesinin rahatlığına dikkat etmen gerektiğini düşünüyorum bütçene göre Ideapad'lerden birisine bakabilirsin üzmeyecektir çok fazla oyun performansı bekleme ancak düşük ayarlarda güncel Online oyunlara dahil olabilirsin yine de şu ürünle.

.

Almak istediklerimin arasında bu vardı ama tek sıkıntı yaptığım işlemci tam bilmiyorum ama Ryzen 3 3200U mu daha iyi yoksa bundaki mi?

Kuş tüyü de olsa 3000 liraya Celeron önermeyelim. Evet arada oldukça fark var, 3200U da uçan kaçan bir işlemci değil bu arada, 1500 civarına ikincielde bulabileceğin onboardlu i5-4300M laptoplara yakın performans, grafik hariç.
Tam olarak ne dediginizi anlamadım bu arada bu işlerden anlıyo gibisiniz siz ne önerirsiniz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00