Laptopun özellikleri.
NVIDIA GeForce 310M 1GB ekran karti.
4 GB DDR3 RAM.
120GB SSD.
Intel Core i3 2.53GHz islemci.
GTA 5 be CS:GO 30 FPS verir mi ve başka neler oynanabilir? Hikayeli veya rekabetçi oyun.
GTA 5 yüklemeyin bile.. CS:GO'da 30 FPS alabilir gibi. Ne önersem bilemedim, çok düşük sistem. 2010 ve öncesinde çıkan oyunlar oynanabilir galiba rahatça.
GTA 5, CS:GO oynatmaz. Bende de vardı i3 M370 + 310M 1 GB CS:GO 30 FPS'den yukarı çıkmıyordu 1 yıl evvel, oyun kendini güncellediği için şimdi ki haliyle hiç oynatmaz. GTA 5'den bahsetmiyorum bile. Oyun önerim olarak Mafia 2 oynayabilirsiniz.
Sleeping Dogs oyna GTA 5 oyunu bile bana göre Sleeping Dogs ile kapışamaz. Senin ekran kartından birisi 5 yıl önce kasmadan oynamış:
Oyun GTA 5 tarzı. Çete muhabbeti var. Açık dünya oyunu. Görevler inanılmaz zevkli. Dövüş, silah vesayre süper. Sakın Çin, Japon ortamı olması sende ön yargı yaratmasın bak lütfen. %90 ihtimal pişman olmayacaksın ve GTA 5 isteğini söndürecek.
GTA 5 yüklemeyin bile. CS:GO'da 30 FPS alabilir gibi. Ne önersem bilemedim, çok düşük sistem. 2010 ve öncesinde çıkan oyunlar oynanabilir galiba rahatça.
GTA 5, CS:GO oynatmaz. Bende de vardı i3 M370 + 310M 1 GB CS:GO 30 FPS'den yukarı çıkmıyordu 1 yıl evvel, oyun kendini güncellediği için şimdi ki haliyle hiç oynatmaz. GTA 5'den bahsetmiyorum bile. Oyun önerim olarak Mafia 2 oynayabilirsiniz.
Bu video da oynatıyor hepsini ayrıca ikisininde minimum gereksinimlerini karşılıyor.
GTA 5'in minimum sistem gereksinimlerine baktım 1 GB ekran karti istiyor bende var Intel Pentium guard 6600 2.40 GHz işlemci istiyor benimki i3 2.53GHz 4 GB RAM istiyor benim ki 4 GB RAM çözünürlüğü de düşürerek en dusuk ayarlarda oynanmaz mi aynisi CS için geçerli hatta da 256 MB ekran karti istiyor.
Up.
Up.
Up.
Up.
Up.
Up. @Furkan17TR abi sence açması lazım değil mi GTA 5 ve CS:GO en dusuk ayarlar ve düşük çözünürlük ile bakarsan sevinirim abi.