310M sistem için oyun önerisi

Nabersin82

Picopat
Daha fazla  
Laptopun özellikleri.
NVIDIA GeForce 310M 1GB ekran karti.
4 GB DDR3 RAM.
120GB SSD.
Intel Core i3 2.53GHz islemci.
GTA 5 be CS:GO 30 FPS verir mi ve başka neler oynanabilir? Hikayeli veya rekabetçi oyun.

GTA 5, CS:GO oynatmaz. Bende de vardı i3 M370 + 310M 1 GB CS:GO 30 FPS'den yukarı çıkmıyordu 1 yıl evvel, oyun kendini güncellediği için şimdi ki haliyle hiç oynatmaz. GTA 5'den bahsetmiyorum bile. Oyun önerim olarak Mafia 2 oynayabilirsiniz.

Sleeping Dogs oyna GTA 5 oyunu bile bana göre Sleeping Dogs ile kapışamaz. Senin ekran kartından birisi 5 yıl önce kasmadan oynamış:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyun GTA 5 tarzı. Çete muhabbeti var. Açık dünya oyunu. Görevler inanılmaz zevkli. Dövüş, silah vesayre süper. Sakın Çin, Japon ortamı olması sende ön yargı yaratmasın bak lütfen. %90 ihtimal pişman olmayacaksın ve GTA 5 isteğini söndürecek.

GTA 5 yüklemeyin bile. CS:GO'da 30 FPS alabilir gibi. Ne önersem bilemedim, çok düşük sistem. 2010 ve öncesinde çıkan oyunlar oynanabilir galiba rahatça.

YouTube'da ki videolarda GTA 5 en dusuk ayarlarda 34 FPS.
Verdiğini gösteriyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu video da oynatıyor hepsini ayrıca ikisininde minimum gereksinimlerini karşılıyor.
GTA 5'in minimum sistem gereksinimlerine baktım 1 GB ekran karti istiyor bende var Intel Pentium guard 6600 2.40 GHz işlemci istiyor benimki i3 2.53GHz 4 GB RAM istiyor benim ki 4 GB RAM çözünürlüğü de düşürerek en dusuk ayarlarda oynanmaz mi aynisi CS için geçerli hatta da 256 MB ekran karti istiyor.
Up.
Up.
Up.
Up.
Up.
Up.
@Furkan17TR abi sence açması lazım değil mi GTA 5 ve CS:GO en dusuk ayarlar ve düşük çözünürlük ile bakarsan sevinirim abi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…