314 TL ekran kartı önerisi

Palit GeForce 9800 GT ekran kartım var. Bu ekran kartı akşam dört sütun halinde yukarı doğru dikey çizgilerle ekran bozulması oldu. Neyse şimdi iyi. Vatan Bilgisayar'dan baktım 9800 GT 314 TL civarındaymış. Bizim bu fiyata alacağımız en iyi ekran kartı hangisi olmalı? 200 TL öneri de olabilir. Fortnite oyununu orta ayarlarda oynamak istiyorum. Bu ekran kartıyla en düşük ayarda bile uzak mesafeden görüntü bulanıklığı var.

Sistem özelliklerim:
  • Anakart Gigabyte GA EP45 UD3LR
  • İşlemci İntel Core Duo E6750
  • RAM 4 GB
  • Güç kaynağı 350 Watt

Sadece ekran kartı almayı düşünüyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD R7 240 alabilirsiniz, bütçenizi yükseltebilirseniz GT 1030.
R7 240'da kalıp işlemciyi Xeon da yapabilirsiniz. AliExpress'ten E5450 veya X5460 alınabilir.

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Bozulan ekran kartını tamire versem ne kadar masraf ederim? Şimdilik evde bulunan ASUS ATI Radeon X1550 ekran kartını taktık. Bu ekran kartı Fortnite oyununu açabilir mi?
Cevaplarınızı bekliyorum.
Kendim denedim ve cevabı buldum; Fortnite oyunundaki asgari Directx sürümünü desteklemediği için açamıyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı