3150 TL FX 6300 ve GTX 1050 Ti Sistem Alınır mı?

Makaleler
4
Yer
Ankara
Daha fazla  
Amazon.com: SkyTech ArchAngel GTX 1050 Ti Gaming Computer Desktop PC FX-6300 3.50 GHz 6-Core, GTX 1050 Ti 4GB, 8GB DDR3, 1TB HDD, 24X DVD, Wi-Fi USB, Windows 10 Pro 64-bit, White (GTX 1050 Ti Version): Computers & Accessories

Yukarıdaki linkteki bilgisayarı 1050 Ti versiyonu ile beraber Acer R 240 HY Monitör ve HDMI kablosu ile birlikte almayı düşünüyorum. Fakat FX-6300 kullanması yüzünden darboğaz yaşamaktan korkuyorum.

Bir de 3 ürün ile beraber alacağım 16 dolarlık kulaklık ile 3 150 TL tutuyor masrafım. Bu paraya daha iyi bir monitör ve kasa alınabilir mi?

Ek olarak: İleride bu sistemi devamlı güncellemeyi düşünüyorum. Yaklaşık 3-4 ay sonra ek olarak 8 GB RAM daha alıp eklemeyi ve en kısa zamanda İşlemciyi değiştirmeyi de düşünüyorum. Fakat asıl sorum bu bilgisayar alınır mı? 3-4 Sene içerisinde çıkan oyunları hangi ayarlarda oynatır? Şu anki sistemim ile sürekli Low'da oynamaktan dolayı bir kurtulmak istiyorum açıkcası. Fakat gözüm Ultra'da değil yani

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…