3150 TL Intel i5 6402P RX 480/GTX 1060 Monitör Dahil Sistem Toplama

@GeorgeBest teşekkür ederim ancak monitör yok. Diğer arkadaşların yorumlarını da göz önünde bulundurarak kafamda netleştireceğim bu arada herkesin şimdiden bayramı mübarek olsun.

@GeorgeBest teşekkür ederim ancak monitör yok. Diğer arkadaşların yorumlarını da göz önünde bulundurarak kafamda netleştireceğim bu arada herkesin şimdiden bayramı mübarek olsun.
Tabi ki hocam. Sistemi alacak sizsiniz sonuçta araştırın düşünün ona göre kararınızı verin acele etmeyin. Size de iyi bayramlar.

@GeorgeBest sizin sistem önerinizde monitör olmadığından dolayı siz benim yerimde olsanız benim toplamış olduğum sistemlerden hangisini alırdınız ?

@GeorgeBest sizin sistem önerinizde monitör olmadığından dolayı siz benim yerimde olsanız benim toplamış olduğum sistemlerden hangisini alırdınız ?
Hocam 3 4 ay sonra alacağım demişsiniz. 3 4 ay sonra yeni mimari işlemciler geliyor. Bence boşunuza kafanızı karıştırmayın. Toplayacağınız zaman buraya konu açın yardımcı oluruz.

1 ay diye hatırlıyorum ilk mesajda. 2-3 ay süre içerisinde amd zen mimarili işlemciler gelecek. Ancak pazara ilk girdiğinde tabiki uçuk fiyattan olacaktır.
2 monitör arasında sadece boyut farkı var. Ve 2457 modeli tepkime süresi 0.1ms veya 0.2ms daha düşük diye hatırlıyorum. Yuvarlak rakamla ikisi de 1ms tabiki
Bence 22" yerine 24" monitörde oyun deneyimi için 90tl gibi bir rakam verilir. Ki 24"de oynadıktan sonra 22'lik küçük gelmeye başlıyor. Bu yüzden tercihimi 2457'den yana kullandım ben. Size de tavsiye ederim.
Teşekkür ederim ve size de iyi bayramlar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…