E Emre TATAR Hectopat Katılım 4 Nisan 2017 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2017 #1 Arkadaşlar bu ay içinde bu sistemi almayı düşünüyorum, kendim bu parçaları ayrı ayrı alsam 3350 TL yapıyor, sinerji bu sistemi 3150 TL olarak hazır satıyor. Sistemi alırken Samsung SSD alacağım. Görüşlerinizi bekliyorum. @Neko @FantastikTürk @Barışçıl @Nazım Paşa @Barış Tolon Son düzenleyen: Moderatör: 30 Nisan 2017
Arkadaşlar bu ay içinde bu sistemi almayı düşünüyorum, kendim bu parçaları ayrı ayrı alsam 3350 TL yapıyor, sinerji bu sistemi 3150 TL olarak hazır satıyor. Sistemi alırken Samsung SSD alacağım. Görüşlerinizi bekliyorum. @Neko @FantastikTürk @Barışçıl @Nazım Paşa @Barış Tolon
Uğur POLAT Kilopat Katılım 6 Şubat 2015 Mesajlar 230 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2017 #2 Ryzen işlemcili sistemlerden daha yüksek MHz değerli RAM ve bunu destekleyen anakart tavsiye ederim onun dışında güzel.
Ryzen işlemcili sistemlerden daha yüksek MHz değerli RAM ve bunu destekleyen anakart tavsiye ederim onun dışında güzel.