3150 TL'ye sistem toplama

bafralifatih

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
kasa da çok kararsız kaldım 350 -400 lira arası daha iyi bir kasa tavsiyeniz varsa dinlerim birde bu ekran kartından bir kademe düşük olan olursa daha iyi olur benim için btf 4 ultra da oynatsın yeter son olarak sistem hakkında fikirleriniz nedir

Dosya Ekleri

• Screenshot_2014-07-11-05-05-16.png
    72,3 KB · Görüntüleme: 312
Orjınal W8.1e o kadar para vermeye gerek ben sizin yerinizde olsam ekran kartına yatırırdım parayı.

Sanırsam oyun bilgisayarı topluyorsun 250 yi ekran kartına yatırmayıp işletim sistemine veriyorsun iyice saçmalamaya başladınız.

O işlemcinin içerisinde stok fan yokmu zaten ? Var ise yeterli olacaktır . Ayriyetten diğer arkadaşların dediği gibi işletim sistemine o kadar para vermenize gerek yok . O ikisini almayıp biraz daha katkı yapabilirsiniz ekran kartına .

Bu sistemi almanız taraftarıyım. Dvd writer ve ssd gibi parçaları da eklemek istiyorsanız kasayı RC-K380 yapın.

Son düzenleme:
Konuyu açan arkadaşım ekran kartının fazla abartılmamasını istemiş. Yoksa elbette ekran kartına yüklenebilirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…