32.000 TL laptop önerisi

michaelcorleone1

Hectopat
Çok fazla olmasa da oyun oynayacağım, belki haftada 10 saati geçmeyecek ve zamanla daha da düşer oyun oynama saatim.
Fazla oyun oynayan birisi değil, genel amaçlarıyla ders ve oyun için kullanacağım. Monster almayı düşünüyordum ama çok ısınıyor sorunlu falan dediler.
Düşündüğüm model A7 13.3.4 idi fakat şu an şu bilgisayarı buldum ve özellikleri falan çok iyi geldi bana fakat siz ne düşünüyorsunuz, tavsiyeniz var mı?
Yardımcı olursanız sevinirim, bulduğum ürün bu:

Casper ve Monster almayın.

Bakımsızlıktan fanında toz bitmeyen, termal macununu yenilerler düşüncesiyle gönderdiğiniz müşteri hizmetleri. Bunları kendiniz seçip bu markaları kötülüyorsunuz. Etrafımda yıllarca Monster kullanan insanlar var, hala da oluyor. Kendimde kullanıyorum. Hiçbir laptop 1 yıldan uzun bir süre bakımı yapılmadan ter temiz kusursuz çalışmaz, bunu da bekleyemezsiniz hocam. Her markanın hataları kötü işleri var. Bunları da alıp kötüleyemezsiniz mesela. Biraz bilinçli, bilgili olmakta fayda var diyorum.

Bakımsızlıktan fanında toz bitmeyen, termal macununu yenilerler düşüncesiyle gönderdiğiniz müşteri hizmetleri. Bunları kendiniz seçip bu markaları kötülüyorsunuz. Etrafımda yıllarca Monster kullanan insanlar var, hala da oluyor. Kendimde kullanıyorum. Hiçbir laptop 1 yıldan uzun bir süre bakımı yapılmadan ter temiz kusursuz çalışmaz, bunu da bekleyemezsiniz hocam. Her markanın hataları kötü işleri var. Bunları da alıp kötüleyemezsiniz mesela. Biraz bilinçli, bilgili olmakta fayda var diyorum.
Haklısınız hocam bu konuda
Bütçeyi yükseltebilirseniz bunu öneririm.

Bunların özellikleri düşük geldi
Casper ve Monster almayın.
tamam

Ozellikleri dusuk falan degil. Attiginiz Casper'dan cok daha iyi. Eger RAM bazinda konusuyorsaniz, RAM arttirilabilen bir şey. Ama islemci, ekran karti veya kasa/malzeme kalitesi kalici.

Hocam mesela Casper 32 GB RAM mi tercih edersiniz MSI 16 RAM mi benim çok derin bilgim yok. Şu anda vazgeçtim hepsinden sanırım MSI veya HP alacağım şu HP çok hoşuma gitti sizce nasıl

Son düzenleme:
Hocam mesela Casper 32 GB RAM mi tercih edersiniz MSI 16 RAM mi benim çok derin bilgim yok. Şu anda vazgeçtim hepsinden sanırım MSI veya HP alacağım şu HP çok hoşuma gitti sizce nasıl
Attiginiz HP guzel ama daha ucuza ayni ozellikte bulmak mumkun. Fakat tavsiyem gerekirse butcenizi zorlayip diger arkadasin attigi 4060 olani almaniz. Arada fiyat bazinda cok ufak bi fark var ama performans olarak degecek bir fark.

Sorunuza gelirsek yaz ayindayiz malum. Casper alip odami daha fazla isitmak istemem. Casper, Monster bunlarin hepsi kalitesiz kasa kullaniyor. Ahim sahim ozellikleri olsa da almam. O kadar para saydiktan sonra riske girmeye degmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı