Herkese selamlar. Uzun süredir aynı bütçede açılan birçok konu görüyoruz. Bu sebeple herkesin aklında bir fikir oluşturabilecek her bütçede oyun için sistem önerisi rehberi yapmak istedik. Rehberi 4 saat emeğin ardından @Xitana kardeşim ile oluşturduk. Umarım herkesin işine yarar. Bütçeler az...
Herkese selamlar. Uzun süredir aynı bütçede açılan birçok konu görüyoruz. Bu sebeple herkesin aklında bir fikir oluşturabilecek her bütçede oyun için sistem önerisi rehberi yapmak istedik. Rehberi 4 saat emeğin ardından @Xitana kardeşim ile oluşturduk. Umarım herkesin işine yarar. Bütçeler az...
En ucuz Strong M4-12X Pro İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Strong M4-12X Pro İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 458,38 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Strong M4-12X Pro İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Strong M4-12X Pro İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 458,38 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Şu anda benim kasa için kullanabileceğim 25k nakit param var yani benim tüm sistemi toplamam aralık ocak ayı anlayacağınız sizce şu an hangi parçaları almalıyım fiyat olarak hangileri daha çok zamlanır ya da bekleyip toplumu alayım veya bir indirim dönemi var mı bekle diyeceğiniz
Şu anda benim kasa için kullanabileceğim 25k nakit param var yani benim tüm sistemi toplamam aralık ocak ayı anlayacağınız sizce şu an hangi parçaları almalıyım fiyat olarak hangileri daha çok zamlanır ya da bekleyip toplumu alayım veya bir indirim dönemi var mı bekle diyeceğiniz.
Kasım'da gelir gelse gelse onun dışı 2.el kapali kutu ekran karti veya uyguna islemci bak ayni sekil ince hesap Gaming gecesi ve indirimlere uygun parcalari alirsin.