Monitör klavye mouse kulaklık onları Kasım ayında indirimde aldım zaten 32k sadece bilgisayara vericem 7500f 770xt bulsam çok tatlı olacak ram disk daha sonra yükseltirim
4060 konusunda haklısınız ama arkadaşın attığı sistemde de sizin attığınız sistemde de 16 GB RAM bulunuyor ve soğutucu bulunmuyor ayrıca disk 512 GB buna rağmen 32700 lira fiyatı var ama muhtemelen dediğiniz gibi 770XT ekran kartlı sistemi alıp daha sonra RAM disk ve soğutucu takviyesi yapmayı düşünüyorum.
Monitör klavye mouse kulaklık onları Kasım ayında indirimde aldım zaten 32k sadece bilgisayara vericem 7500f 770xt bulsam çok tatlı olacak ram disk daha sonra yükseltirim
Kesinlikle aynı fikirdeyim 16gb tek modül ram var 5200mhz cl40 keşke o tek ram 6000mhz 32 falan olsaydı aynısından bir tane daha alırdım ama özelleştirmede de yok soğutucu da daha sonra alırım nasılsa kış ayındayız 1 ay kadar dayanır stok soğutucu inşallah
Muhakak bir bildiğiniğz vardırki böle dediniz diye düşünüyorum.Gecenin bu saatinde anlık bulup paylaşıyoruz.Sizin elinizide taşın altında görmek bizleri hoşnut kılacaktır.
Hocam, 32K parayı ben daha iyi yönetirdim şahsen. Lakin bu tip içinde ne olduğu bilinmez parçalara paramı kaptırmazdım.
2. el kanadında işlemci, ekran kartı ve PSU kovalardım. RAM, anakart, M.2’yi sıfır olarak alırdım. Sıvı soğutma mı? Çöp hocam, inanın bana, hiçbir artısı yok.