Yakın zamanda bir monitör/tv almak istiyorum ancak istediğim 3 seçeneğin ve fiyat bandımın içinde olan bir ürün bulamıyorum aşağıdaki kriterlere ve fiyat aralığına göre bildiğiniz monitör varsa belirtir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
Kriterler:
32 inç
120Hz
min 2k max 4k
ips, va, led farketmez ama ips olursa daha iyi olur veya daha kaliteli olan
Curve almaya ikna olursan sahibi olarak almaman gereken iki model yazıyorum;
Samsung 32" G5 euxuf ve buxuf (165 ve 144Hz)
İlla ikisinden birini alacaksan buxuf. Euxuf aşırı sorunlu.
undefined LG Ultragear 32GP750-B 31.5" 1 ms QHD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla undefined LG Ultragear 32GP750-B 31.5" 1 ms QHD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü fırsatlarını kaçırma.
www.pazarama.com
0,5" sorun olmazsa buyur flat, ips, Qhd birde 144 değil 165Hz.
Curve almaya ikna olursan sahibi olarak almaman gereken iki model yazıyorum;
Samsung 32" G5 euxuf ve buxuf (165 ve 144Hz)
İlla ikisinden birini alacaksan buxuf. Euxuf aşırı sorunlu.
undefined LG Ultragear 32GP750-B 31.5" 1 ms QHD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla undefined LG Ultragear 32GP750-B 31.5" 1 ms QHD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü fırsatlarını kaçırma.
www.pazarama.com
0,5" sorun olmazsa buyur flat, ips, Qhd birde 144 değil 165Hz.
bende bir durdum düşündüm hayatı sorguladım senin yüzünden dedim "ne diyo olm bu? Monitör atıyoz işlemci soruyor?"
O anda bütçem pek yoktu 5600 versiyon (birde soğutucu) 2500 TL daha pahalıydı o yüzden, ayrıca 5600x kazık 5600'e OC yapınca 5600x oluyor.
Gece gece beni güldürdün ya ne diyeyim.
İnşallah doğru anlamışımdır yoksa çok fena patlarım.
bende bir durdum düşündüm hayatı sorguladım senin yüzünden dedim "ne diyo olm bu? Monitör atıyoz işlemci soruyor?"
O anda bütçem pek yoktu 5600 versiyon (birde soğutucu) 2500 TL daha pahalıydı o yüzden, ayrıca 5600x kazık 5600'e OC yapınca 5600x oluyor.
Gece gece beni güldürdün ya ne diyeyim.
İnşallah doğru anlamışımdır yoksa çok fena patlarım.
he bio'yu okuyunca sorayım dedim ama kendi sorumdan önce geldi biraz ben OC yapmaya biraz karşıyım kullandığım pc'yi uzun vade alıyorum OC uzun vadede ömür yiyor bence. Gerçi uzun vadede yese bile normalde 1 yıl erken gidiyo orası ayrı