kaygge Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #1 Merhaba, Bütçem 10bin civarı ve Öncelikli amacım laptopu bağlayıp uzaktan oyun oynamak (ileride de konsol) olduğu için ghosting sorunlarını umursamadan Odyssey G5, Monster Aryond gibi göreceli ucuz modellere yönelmem mantıklı mı? Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ağustos 2023
Merhaba, Bütçem 10bin civarı ve Öncelikli amacım laptopu bağlayıp uzaktan oyun oynamak (ileride de konsol) olduğu için ghosting sorunlarını umursamadan Odyssey G5, Monster Aryond gibi göreceli ucuz modellere yönelmem mantıklı mı? Şimdiden teşekkürler.
Onur421 Hectopat Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 100 30 Ağustos 2023 #2 Monster Aryond v1.2 kullanıyorum ghosting ve ışık süzmesi var ama ben yine de severek kullanıyorum. Eğer böyle şeylere takılmıyorsan güzel monitör.
Monster Aryond v1.2 kullanıyorum ghosting ve ışık süzmesi var ama ben yine de severek kullanıyorum. Eğer böyle şeylere takılmıyorsan güzel monitör.
Thomas Tommy Angelo Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 904 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #3 kaygge dedi: Merhaba, Bütçem 10bin civarı ve öncelikli amacım laptopu bağlayıp uzaktan oyun oynamak (ileride de konsol) olduğu için ghosting sorunlarını umursamadan Odyssey G5, Monster Aryond gibi göreceli ucuz modellere yönelmem mantıklı mı? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Odyssey G5 fiyatı şu an çok pahalı o fiyat verilmez. Önceliğiniz IPS panel olsun.
kaygge dedi: Merhaba, Bütçem 10bin civarı ve öncelikli amacım laptopu bağlayıp uzaktan oyun oynamak (ileride de konsol) olduğu için ghosting sorunlarını umursamadan Odyssey G5, Monster Aryond gibi göreceli ucuz modellere yönelmem mantıklı mı? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Odyssey G5 fiyatı şu an çok pahalı o fiyat verilmez. Önceliğiniz IPS panel olsun.
umutxdd Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 1.530 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #4 @ardacanci
ardacanci Kilopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 7.957 Makaleler 9 Çözümler 118 Yer Kocaeli, Gölcük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Avcılığı 30 Ağustos 2023 #5 kaygge dedi: Merhaba, Bütçem 10bin civarı ve Öncelikli amacım laptopu bağlayıp uzaktan oyun oynamak (ileride de konsol) olduğu için ghosting sorunlarını umursamadan Odyssey G5, Monster Aryond gibi göreceli ucuz modellere yönelmem mantıklı mı? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Değil. Dell G3223D 31.5" 1 ms QHD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Dell G3223D 31.5" 1 ms QHD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell G3223D 31.5" 1 ms QHD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 14.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com
kaygge dedi: Merhaba, Bütçem 10bin civarı ve Öncelikli amacım laptopu bağlayıp uzaktan oyun oynamak (ileride de konsol) olduğu için ghosting sorunlarını umursamadan Odyssey G5, Monster Aryond gibi göreceli ucuz modellere yönelmem mantıklı mı? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Değil. Dell G3223D 31.5" 1 ms QHD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Dell G3223D 31.5" 1 ms QHD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell G3223D 31.5" 1 ms QHD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 14.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com
Thomas Tommy Angelo Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 904 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #6 umutxdd dedi: @ardacanci Genişletmek için tıkla... IPS panel olarak bulabildiğim bu Dell G3223D 31.5" 1 ms QHD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Bütçe yetmezse Odyssey G5 alın 144Hz de rahatsız etmiyor ghosting.
umutxdd dedi: @ardacanci Genişletmek için tıkla... IPS panel olarak bulabildiğim bu Dell G3223D 31.5" 1 ms QHD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Bütçe yetmezse Odyssey G5 alın 144Hz de rahatsız etmiyor ghosting.
Azuha Hectopat Katılım 30 Eylül 2022 Mesajlar 508 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #7 Ben de bu monitörü kullanıyorum. Gayet memnunum. Dell G3223D 31.5 inç 165Hz 1ms 2K Gaming Monitör Vesa DisplayHDR400 sertifikalı QHD monitör sayesinde en sevdiğiniz oyununuzu gerçekçi görsel kalite ve canlı renkler ile oynayabilirsiniz. www.gaming.gen.tr
Ben de bu monitörü kullanıyorum. Gayet memnunum. Dell G3223D 31.5 inç 165Hz 1ms 2K Gaming Monitör Vesa DisplayHDR400 sertifikalı QHD monitör sayesinde en sevdiğiniz oyununuzu gerçekçi görsel kalite ve canlı renkler ile oynayabilirsiniz. www.gaming.gen.tr