32-33 bin TL dizüstü bilgisayar önerisi

Moonly

Centipat
Daha fazla  
Selamlar dostlarım,

Yakın zamanda laptop almayı düşünüyorum. Aklımda, Intel işlemciye sahip, RTX 4060 ekran kartı bulunanlar var. Çok büyük bir bütçem var diyemeyiz şu an için, 32-33 bin bandında. Bunu 40 bandına kadar zorlamaya çalışacağım. Aklımdaki sistem aşağıda. İndirim takip etmeye çalışacağım veya bunu alacağım. Eğer sizin de aynı fiyatta öneriniz varsa, paylaşır mısınız? Bir de, bilindik internet satışı yapan sitelerden elektronik cihaz getirtmek ne kadar mantıklı? Genelde böyle şeyleri mağazalardan alırım, ama buralarda 2-3 bin daha ucuz oluyor.

Bütçeyi 40 lara kadar zorlamaya çalışacağım hocam 4050 ve 4060 arasında neredeyse %100 performans farkı var diyorlar.

Hocam Ryzen işlemcilere hep korkuyla yaklaşıyorum ısınma sorunu var diyorlar ,kronik sıkıntı var diyorlar laptoplar içinde böyle midir bilmiyorum ama.
O sıkıntılar eskidendi yeni nesil işlemciler Intel e göre oyun için daha iyi.

Alınmaz hocam panel kötü. İşlemci de attığım cihaza göre düşük kalıyor. O kadar çıkılırsa i7 12650H işlemcili Nitro 5 var.

Bütçeyi arttırabilirsiniz en iyi seçenek olur.

Hocam attığın sistem güzelde ben günde 12 saate yakın açık tutuyorum bunların bataryaları manuel olarak çıkartılamıyor sanırım çok kullandığım içinde bataryanın ömrü biter, şişer tarzı şeyler hep ürkütüyor beni.

İnternetten bu kadar pahalı cihazlar sipariş etmekte ayrı bir korku ne geleceği belli degil teşhir ürünümü doğru ürün mü :D

Hocam attığın sistem güzelde ben günde 12 saate yakın açık tutuyorum bunların bataryaları manuel olarak çıkartılamıyor sanırım çok kullandığım içinde bataryanın ömrü biter, şişer tarzı şeyler hep ürkütüyor beni.

İnternetten bu kadar pahalı cihazlar sipariş etmekte ayrı bir korku ne geleceği belli degil teşhir ürünümü doğru ürün mü :D
Satıcı ve n11 güvenilir PTT avm'den almıyorsunuz hocam. Yıl 2025 artık internet alışverişini normalleştirmemiz gerek.

Şarj konusuna gelirsek yeni nesil gaming laptoplarda cihazı hep şarjda kullanmalısınız evet, pil değil direkt adaptörden gelen enerji kullanılıyor. Bu pil ömrünü kısaltmıyor aksine uzatıyor cihazı ne kadar şarj döngüsüne sokarsanız pil ömrü o kadar kısalır. Şişme patlama devri de geçti hocam

PTTavm sitesini bende önermiyorum. Daha önce bir alışverişim oldu iade alabilmek için Cimer'e kadar gittik ancak aldık. Sahte ve dolandırıcı çok fazla satıcı var. Dikkatli olun. N11'de de sahte macbook olayı başıma geldi. Oradan da dilim yandı. Amazon, hepsiburada, trendyol harici alışveriş yapmıyorum ben şahsen.

PttAVM sitesini bende önermiyorum. Daha önce bir alışverişim oldu iade alabilmek için CİMER'e kadar gittik ancak aldık. Sahte ve dolandırıcı çok fazla satıcı var. Dikkatli olun. N11'de de sahte MacBook olayı başıma geldi. Oradan da dilim yandı. Amazon, Hepsiburada, Trendyol harici alışveriş yapmıyorum ben şahsen.

Tam olarak bu tarz bir olay yaşamak korkutuyor beni de.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı