32-33 bin TL Laptop tavsiyesi

Bütçe
33000

Mxphan

Centipat
Daha fazla  
Üniversite için laptop alacağım ama hiç dizüstü kullanmadım hep masaüstü kullanıcısıydım, gördüğüm çoğu laptop 4050 falan kullanıyor ama bilgisi olan biri varsa en iyisini tavsiye eder diye düşünüyorum. Bütçem en fazla 32-33 bin TL, işlemcide Intel ve AMD 5 serisi altında olmasın, önerilerinizin linkini atarsanız ben de bakıp bilgi sahibi olurum. Mühendislikte kullanılacak klasik uygulamalar, ekstra olarak boş zamanlarda LoL, Valorant ve Minecraft falan oynarım muhtemelen.

Satıcı güvenilir. Kendi laptopumu bu satıcıdan almıştım iki sene önce.

HP Victus'a pek iyi yorumlar gelmiyor gibi, bir de 4050 nasıl bir ekran kartı acaba.

HP Victus'a pek iyi yorumlar gelmiyor gibi, bir de 4050 nasıl bir ekran kartı acaba.
Yani şuan bu ekran kartıyla oynayamayacağınız bir oyun ya da açamayacağınız bir program yok gibi neredeyse. Ama sadece oyun tarafına bakarsak sektör çok hızlı gelişiyor. Oyunların sistem gereksinimleri çok hızlı bir şekilde artıyor. Yani şuan istediğiniz oyunu yüksek ayarlarda oynarsınız ama 6 7 sene sonrası için birşey diyemem. Victus hakkında iyi yorum görmemenizin sebebi de muhtemelen Victus 15 serisine bakmış olmanız. Victus 16 gerçekten iyi ve önerilen bir laptoptur. Ayrıca HP, müşteri hizmetleri konusunda çok başarılı bir marka. 2 yıl önce aldığım HP Pavilion laptop kronik ısınma sorunluydu(Victus 16'da böyle bir sorun yok aşağıdaki videodan anlayabilirsiniz). Hiç sorun çıkartmadan iki kez ekran kartı ve fan değişimi yaptılar. Hiç bekletmediler. Laptop alırken işin müşteri hizmetleri boyutunu düşünmek de çok önemli. Aşağıya bir video bırakacağım. Başından sonuna izlemenizi öneririm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı