32/64GB flash bellek önerisi

Makaleler
22
Yer
Valisiz Vilayet, Bandırma!
Değerli forum üyeleri; elimde 320GB bir Seagate FreeAgent GO taşınabilir HDD var. Sağlık konusunda sıkıntısı olmamasına rağmen sürekli tak çıkar yaparak bozmak istemediğim için flash belleklere muhtacım açıkçası.

Elimdeki 64 GB flash bellek ağzına kadar önemli dosya dolu.
32 GB flaşımda ise ISO dosyaları var.

Bana -64 olursa daha iyi olur ama 32 de işimi görecektir.- 60 liraya kadar flash bellek önerebilir misiniz?
İnternetten alma şansım yok. Vatan Bilgisayar'a gidip de alabilirim ama fiyatları bilmiyorum.

Bim'de satılan Lexar marka USB'ler çok övülüyordu. Onlara bakabilirsiniz.
Hocam bir tane almıştım ama onu babaannemin müzik çaları için verdim.
Rahmetli dedemin sevdiği türküler vardı, onun için vermiştim.
Vermeden önce de inanılmaz memnundum.
İnternetten alma şansım yok.

Kioxia rebranded Toshiba Hayabusa galiba. Onu bilmem de Cruzer Blade'i bizzat kullanıyorum, alınmaz.

@drmstafaa doğru hocam, kendisi yeniden markalandırılmış Hayabusa.
Kardeşime vermiştim.
Kioxia olanı da Windows 10 Recovery flaşı yaptım.

Cruzer Blade hakikaten alınacak bir flaş değil.
Sadece Windows Boot etmek için kullanıyorum.
@asd674 hocam 32 modelini de Ventoy flaşı yaptım, çok kapsamlı olmuştu :)
Kioxia değerlendirilebilir açıkçası. A101de bulursam alabilirim.

Değerli forum üyeleri; elimde 320GB bir Seagate FreeAgent GO taşınabilir HDD var. Sağlık konusunda sıkıntısı olmamasına rağmen sürekli tak çıkar yaparak bozmak istemediğim için flash belleklere muhtacım açıkçası.

Elimdeki 64 GB flash bellek ağzına kadar önemli dosya dolu.
32 GB flaşımda ise ISO dosyaları var.

Bana -64 olursa daha iyi olur ama 32 de işimi görecektir.- 60 liraya kadar flash bellek önerebilir misiniz?
İnternetten alma şansım yok. Vatan Bilgisayar'a gidip de alabilirim ama fiyatları bilmiyorum.
Sandisk Cruzer Blade 32 GB kullanıyorum, memnunum. Bir sıkıntısını görmedim 2 yıldır.
Bunun 64 GB olanını önerebilirim ama Vatan Bilgisayarda 16 GB'ı bile 48 TL.
İnternette 65 TL civarlarına bulunabiliyor, alamam demişsiniz ama Vatan'dan almakta saçma.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı