32 bin TL hangi hazır sistem tercih edilmeli?

Jexx

Kilopat
Merhaba, maksimum kendi sistemimi satıp 32K civarında bir bilgisayar almak istiyorum. Her hafta fiyatlar pahalandığı için birkaç link koyacağım. Biraz fazla ama ilgilenen bilenler yardımcı olursa çok mutlu olurum. Tercihim 4060 Ti mevcutsa, AMD ile çok uğraştım (driver, PSU) ama her türlü açığım çünkü performans farkını biliyorum.

(Windows'un AMD'yi nerflediğini düşünüyorum. 😃)

Eğer 30k civarı olursa daha iyi olur, şimdiden teşekkürler.
Linkler; PCH F Class 1.1 | AMD Ryzen 5 8400F | 16 GB DDR5 | GIGABYTE RX 7700 XT 12 GB | 500 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com

Son düzenleyen: Moderatör:
En mantıklı sistem bu ama 8 GB VRAM düşündürdü biraz. 7700XT'li sistemde olabilir ama olası bir hatada kafayı yiyebilirsiniz.

Evet dediğiniz gibi, benim yıllık RX580 bile 8gb vram , ama 1080p kullanıyorum genel olarak zaten ( bir süre öyle olacak en azından ) o yüzden sorun olur mu emin değilim.
Ama şu kullandığım süre de bir dönem driver sorunları gerçekten tövbe ettirdi, forumlara giriyorum sadece ben de hatayı almıyorum, format şu bu, en son psu ölmüş herhalde o da ekran kartı ile ilgiliydi tam emin değilim değiştirdim.Yani donanımsal olarak sıkıntı yaşamak çok sıkıyor.

Ben rx 7700 kullanıcısıyım ve hiç bir sorun ile karşılaşmadım asla 4060 ti falan almazdım(almadım da) rx 7700 4070'e yakın bi kart.

Dostum çok az sınırı aşıyor ama gerçekten iyi sistem am5,ddr5,7700, bu civara alabileceğim en iyi sistemlerden herhalde.

Evet dediğiniz gibi, benim yıllık RX580 bile 8gb vram , ama 1080p kullanıyorum genel olarak zaten ( bir süre öyle olacak en azından ) o yüzden sorun olur mu emin değilim.
Ama şu kullandığım süre de bir dönem driver sorunları gerçekten tövbe ettirdi, forumlara giriyorum sadece ben de hatayı almıyorum, format şu bu, en son psu ölmüş herhalde o da ekran kartı ile ilgiliydi tam emin değilim değiştirdim.Yani donanımsal olarak sıkıntı yaşamak çok sıkıyor.

Dostum çok az sınırı aşıyor ama gerçekten iyi sistem am5,ddr5,7700, bu civara alabileceğim en iyi sistemlerden herhalde.
Ekran kartından mı bahsediyorsun işlemciden mi? Benim kartım sapphire ve en ağır oyunlarda bile 75 i geçmedi hiç bir zaman. İşlemcim r5 7600 ve kule tipi bi soğutucu kullanıyorum gayet iyi soğutuyor. Ekran kartının driver kısmına gelirsek hiç sorun yaşamadım eskiden sorun yaşamış olabilirsiniz fakat yeni nesillerde bi sorun olduğunu hiç görmedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı