32 bin TL hazır sistem önerisi

Peki İtopya'dan önerebileceğiniz bir kasa var mıdır acaba yakın diye direkt elden almayı düşünmüştüm.

Arkadaşın attığı gayet iyi DLSS RTX falan istiyorsanda 4070'li sistemde iyi sana kalmış.

Ben şimdi hem az önceki arkadaşın atmış olduğu hem de 4070'li o gamin gen TR de bulunan sistemi karşılaştırmak için bir konu açmak istiyorumda ne diye açabilirim? Bir de sizin tercihiniz hangisinden yana olurdu?

Yani konu açmana gerek yok aslında internette tonlarca test var araştırabilirsin işlemcileri karşılaştırabilirsin tabii secimde kişiden kişiye değişir şayet benim için RTX ve DLSS önemli o kadar para verip kullanmak istediğimden 4070 secerdim önemli degil diyorsan 7800XT de olur 2K Ultra fıstık gibi oyun oynarsın.
1080p oynayacaksan tavsiyem daha guclu bir islemci secip 4060 Ti ekran karti bulunan bir sisteme yonelmen 5600 islemci ile 7800XT ve 4070 1080'de darbogaz yiyebilir.

Bilgisayarlardan pek anlamıyorum o yüzden konu açmak ya da sormak istedim. YouTube'da biraz baktım ancak RX 7800 XT RTX 4070'den daha fazla FPS değeri alıyordu oyunlarda tabii o ekran kartları 3 fanlı benim baktığım Dual bu da fark eder değil mi? Benim anlamadığım 4070'ler daha pahalı RX 7800 XT'den. 2K oynayabilmem içinde 2K destekleyen bir monitörüm yok 1080p de oynayacağım. Darboğaz olsun ya da sıcaklık sorunu olsun istemiyorum da 4060 Ti daha düşük FPS tercihi olmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…