32 bin TL hazır sistem önerisi

DisplayPort oldu değil mi hocam? Işık süzmesinden pek anlamam ama siz karanlık ortamda atın bana az çok söylerim size.

Hocam karanlık ortamda çektimde böyle çıktı. Telefonla çektiğimde çıkan ışıkları ben gözlerimle göremiyorum ama bu ışık süzmesi mi? IPS glow mu?

Dosya Ekleri

• ışık.jpeg
    59,4 KB · Görüntüleme: 22
Hocam karanlık ortamda çektimde böyle çıktı. Telefonla çektiğimde çıkan ışıkları ben gözlerimle göremiyorum ama bu ışık süzmesi mi? IPS glow mu?
Bu IPS glowdur hocam 4 köşedeki sarı renkler IPS glow ama ayrı ışık süzmesi var mı emin değilim

Işık süzmesi de var gibi hiç uğraşmayın iade edin hocam

Gördüğünüz parıltı görüş açılarına göre değişiyorsa IPS glow, değişmiyorsa panelden arka ışık sızmasıdır.

Ben bir de konu açayım hocam çok teşekkür ederim.
Rica ederim hocam açın konu anlayanlar yanıtlasın

gördüğünüz parıltı görüş açılarına göre değişiyorsa IPS glow, değişmiyorsa panelden arka ışık sızmasıdır.

Rica ederim hocam açın konu anlayanlar yanıtlasın.

Hocam partılılar ben hareket ettikçe hareket ediyor bir de kamerayla farklı açılardan çekince farklı yerlerde bulunuyor parıltılar hareket ediyor gibi.

Hocam partılılar ben hareket ettikçe hareket ediyor bir de kamerayla farklı açılardan çekince farklı yerlerde bulunuyor parıltılar hareket ediyor gibi.
Hocam glowdur muhtemelen konu açtığınızdakiler ne dedi

Hocam glowdur muhtemelen konu açtığınızdakiler ne dedi.

Hocam farklı açılardan çektim bu şekilde sağa sola yukarı aşağı doğru hareket ediyor yayılıyor gibi parıltılar.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2024-06-24 at 23.07.57.jpeg
    40,7 KB · Görüntüleme: 23
  • WhatsApp Image 2024-06-24 at 23.07.55.jpeg
    69,1 KB · Görüntüleme: 18
  • WhatsApp Image 2024-06-24 at 23.07.54.jpeg
    64,8 KB · Görüntüleme: 20
Hocam farklı açılardan çektim bu şekilde sağa sola yukarı aşağı doğru hareket ediyor yayılıyor gibi parıltılar.
Hocam ışık süzmesi var gibi duruyor

Nereden aldıysanız iadesini talep edin kabul etmezlerse tüketici haklarına başvurun

Hocam açtığım forumda herkes glow dedi size de atim bakın isterseniz. Monitörde ışık sızması mı var IPS glow mu?
Hocam IPS glow var zaten ama şu fotoğrafta da var sizinki gibi ama ortasına dikkatli bakın sizin monitörün ortası gri bu mnitörün siyah ışık süzmesi kenarlardan olur glow kapatıyor olabilir pek anlamıyorum dediğim gibi renk testi yapabilirsiniz bunun sebebide IPS panellerde normal renklerin kalitesi yüksek siyahın kalitesinin düşük olması

Dosya Ekleri

• 1.jpeg
    76,7 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…