En ucuz AOC C27G2ZE/BK 27" 0.5 ms Full HD Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC C27G2ZE/BK 27" 0.5 ms Full HD Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 6.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Sistemde tek değişin diyeceğim SSD olur 1TB yaparsanız depolama sıkıntısı yaşamazsınız.
Hocam o şekilde de bu sefer monitör ve soğutucu düzgün olmuyor diye dedim. İstersen 70bin TL sistemin olsun yanın düzgün ekipman olmayınca emin ol o sistem zevk vermez. Zaten işlemcisi iyi olacak ileride ekran kartını değiştirebilir. Ki sistemler arasındaki fiyat farkı 5bin TL zaten
Hocam o şekilde de bu sefer monitör ve soğutucu düzgün olmuyor diye dedim. İstersen 70bin TL sistemin olsun yanın düzgün ekipman olmayınca emin ol o sistem zevk vermez. Zaten işlemcisi iyi olacak ileride ekran kartını değiştirebilir. Ki sistemler arasındaki fiyat farkı 5bin TL zaten.
Hocam o şekilde de bu sefer monitör ve soğutucu düzgün olmuyor diye dedim. İstersen 70bin TL sistemin olsun yanın düzgün ekipman olmayınca emin ol o sistem zevk vermez. Zaten işlemcisi iyi olacak ileride ekran kartını değiştirebilir. Ki sistemler arasındaki fiyat farkı 5bin TL zaten.
Sizin attığınız VA panel bir monitör. Benim en son attığım IPS panel. IPS panel hem daha canlı gösterir hem de daha performanslıdır Ghosting problemi yaşamazsınız. YouTube'a bakarak ghosting nedir bulabilrisiniz zaten